anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nowy parametr stan w kolekcjach i NAKAZ jego uzupełnienia do 14 siepnia

MAMY ROZWIĄZANIE!
Mido
#12 Orędownik

Czy można wiedzieć JAK  mam to zrobić nie edytując po kolei każdej z tysiąca ofert okazów mineralogicznych i wprowadzając nowy parametr ręcznie w ciągu zaledwie 14 dni ?? 

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9
Client:134169197
#9 Pomysłodawca
oznacz moderatorów
Mido
#12 Orędownik

@Client:134169197  niestety - nie działa. Czyli Allegro zmusza mnie do uzupełniania stanu ręcznie w prawie tysiącu ofert w ciągu 14 dni.  Brawo Allegro.

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Mido Czy możesz napisać coś więcej? Czy otrzymałeś jakiś komunikat z błędem podczas próby edycji przez plik csv? 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Mido
#12 Orędownik

Wg info Allegro: "Pola, których nie możesz edytować, zaznaczyliśmy w szablonie na szaro."

Pole parametr Stan jest koloru szarego.

Mimo to o 17:11 wysłałem plik csv z uzupełnieniami (bez komunikatu błędu, wszystko OK), do godziny 21:12 nie ma żadnych zmian w moich aukcjach. Niestety.

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Mido Konsultuję tę kwestię z odpowiednim zespołem. Wrócę do Ciebie z informacją.

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Mido
#12 Orędownik

Czekam, czekam 🙂

oznacz moderatorów
Client:134169197
#9 Pomysłodawca

@Mido Dlaczego mój post został oznaczony jako rozwiązanie, jeżeli nie działa? Nie wiem i się nawet nie domyślam. 😕

oznacz moderatorów
Mido
#12 Orędownik

Można już działać poprzez <Uzupełnij parametry> 😀

oznacz moderatorów
PawHaft
#12 Orędownik

@w_kiwi Witam. Podbijam temat, ale w moim przypadku po aktywowaniu Przerwy a teraz próbie wznowienia sprzedaży wyskakuje błąd "Uzupełnij parametry obowiązkowe: Stan." Jak mam to odświeżyć "masowo" w ponad 1tys ofert ? jedyny sposób to klikanie każdego z osobna, bo przez masowy plik csv też nie przechodzi... Proszę o pomoc

oznacz moderatorów