Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witajcie,
Niniejszy wątek powstał w celu zebrania w jednym miejscu wszystkich dyskusji i propozycji związanych z Allegro Gadane: strukturą, wyglądem itp. To tutaj jest właściwe miejsce na umieszczanie sugestii zmian, postulatów pytań i uwag dotyczących serwisu https://spolecznosc.allegro.pl.
Wcześniej tego typu wątki pojawiały się w komentarzach pod wpisami na naszym Blogu, jednak ze względu na brak kilku istotnych funkcjonalności taka metoda nie zdała egzaminu.
Docelowo, jeżeli takich spraw będzie wiele i ich liczba będzie się utrzymywać przez dłuższy czas, przeanalizujemy założenie osobnego forum poświęconego tej tematyce.
Ja mam taka cichą nadzieję, że będziesz częściej się tutaj pojawiał, a nie tylko jak ktoś Cię wywoła do tablicy 😉
@pogotowie-it gdyby obecność pracowników była tu bardziej zaznaczona, społeczność zamieniłaby się w miejsce typu "zapytaj pracownika Allegro", a takich mamy już sporo (formularz, czat, ale też choćby nasz profil na FB). Allegro Gadane to przestrzeń, w której użytkownicy Allegro pomagają sobie wzajemnie. Co nie znaczy, że nie będę tu zaglądał 🙂
@Vryko już też jesteś Zapaleńcem 🙂
@pinsplashja chyba byłem równocześnie z Tobą. Tylko @Vryko był chwilę za nami 😉
@msniezek @_HolaOla_ Przy otrzymaniu powiadomienia ( np W Punkt) o kumikat o tym pojawia się dwa razy ( było już zgłaszane, ale ciągle jest)
A nawet 3 razy 😕
Mógłbyś Macieju ten temat również przykleić podobnie jak Witamy Zaawansowanych Sprzedawców, bo się pomyliłem i sugestię nie tutaj dałem 😉
@msniezek Jak sam widzisz - ludziska przychodzą a i wracają. Każdego dnia widać nowe/stare nicki. Serio, przydałby się całkiem osobny dział do popitolenia na każdy temat. Teraz mamy kilka wątków powitalnych, a mydli się w każdym. A tak - będzie (mam nadzieję) jakiś większy porządek. I można by wtedy poprzerzucać wątki średnio związane z Allegrowym handlem w jedno miejsce i można by tez napisać, że luźne gadanie odbywa się w Gadalni.. i to egzekwować.
No to czas na kolejny durny pomysł - wpunkty. A może by tak przydzielać je nie jak na fejsie - bo tak mi się podoba, to se lajknę - a za np. rozwiązania? Wtedy były by coś warte a i świadczyły by o np. fachowości danego odpowiadacza. Bo teraz świadczą jeno o tym, że mam tu trochę znajomych...
Po wejściu w https://spolecznosc.allegro.pl/t5/kudos/kudosleaderboardpage/timerange/one_month/page/1/tab/authors
nie działa podgląd profili z lewokliku. Można jedynie kliknąć prawym i otworzyć w nowym oknie.
W10 pro, Chrome.
@Vryko dziękuję. Błąd związany z brakiem podglądu profili mamy już zapisany i pracujemy nad jego rozwiązaniem.
A szlag by to...i te malutkie szla(g)czki też. No. Ledwo się dokopałem do tego wątku, a nie chcę śmiecić kolejnymi. I owszem, zamarudzę - za mało działów!
Ale ja w sumie nie o tym. Pytanie mam - skąd rozbieżności w "w punkt-ach"? Na karcie głównej jest co innego, niż w profilu. Czy to ma związek z wycofaniem "wpunktów"? W sensie że system zlicza wszystko i pokazuje w profilu użytkownika sumę, łącznie z wycofanymi, a na głównej liczy poprawnie?
Pokaż nam te rozbieżności na zrzutach. Sprawdzimy skąd się wzięły.
@nat_notOne są od początku i to na każdym jednym profilu z głównej
@pinsplash zerknij, czy działa Ci wstawianie zdjęć
Chętnie...ale nie działa wstawianie zdjęć 😕 Klikam w aparacik i nic się nie dzieje. Win10, Chrome.
Edit: Po edycji wpisu - działa. W sensie że można dodać dopiero po zedytowaniu. Wtedy otwiera się okno do wklejenia fotki, wcześniej - nie.
To teścik se strzelę.
Po edycie - cały czas nie działa tutaj dodawanie zdjęć. Działa dopiero po edytowaniu wpisu.