Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witajcie,
Niniejszy wątek powstał w celu zebrania w jednym miejscu wszystkich dyskusji i propozycji związanych z Allegro Gadane: strukturą, wyglądem itp. To tutaj jest właściwe miejsce na umieszczanie sugestii zmian, postulatów pytań i uwag dotyczących serwisu https://spolecznosc.allegro.pl.
Wcześniej tego typu wątki pojawiały się w komentarzach pod wpisami na naszym Blogu, jednak ze względu na brak kilku istotnych funkcjonalności taka metoda nie zdała egzaminu.
Docelowo, jeżeli takich spraw będzie wiele i ich liczba będzie się utrzymywać przez dłuższy czas, przeanalizujemy założenie osobnego forum poświęconego tej tematyce.
@ifonka-zaba Jeeeeżuuu!! Dobry 🙂
No!(cmok obślizgły od żaby) Dobry! a jeszcze lepszy będzie gdy znów nadarzy się okazja do spotkania w Bałtowie o którym tu poczytałam,że wspomniany był. To było ostatnie spotkanie. A Bałtów wypiękniał od tego czasu...i atrakcji przybyło ( jakże tu dodaje się emoty?) raz mję się cusik otworzyło ale przez przypadek i nie wiem jak to zrobiłam ).Objaśnisz Vrykuś?
A może by tak przestać się wygłupiać i udawać, że nie ma innych serwisów aukcyjnych? Jeśli chcę napisać, że "Am**on jest gupi i ma pchły", albo że "Al_cośtam_pres to **piiip** chłamu i szmelcu - po gwizdek kasować nazwy..? To jakies takie płaskie i mało profesjonalne, jak dla mnie. Nazw się boicie, czy jak? Gryzą? Rozumiem oczywiście zakaz linkowania do konkurencji, ale do jasnej Anielki - nic nie poradzicie na to, że są w sieci inne miejsca do handlu i mają swoje nazwy. I to samo napisze na każdym innym portalu sprzedażowym. Zachowujcie się profesjonalnie i przestańcie kasować nazwy. Bo to śmieszne nieco.
Po edycie - z kasowaniem określenia k.u.p.a szmelcu też przeginacie. Poprawcie plik "badwords" na jakiś normalniejszy..
Nieprofesjonalne jest pozwalanie na negatywne wypowiedzi dotyczące konkurencyjnych marek - na naszej społeczności. Dziękuję jednak za Twoją sugestię, weźmiemy ją pod uwagę.
@cloudcloud Powinnaś zauważyć, że pisałem to żartobliwie. Ale dla pełnej jasności - chodziło mi o używanie nazw konkurencyjnych marek w normalnej rozmowie. Twój przytyk jest w sumie zbędny. Już pisałem kiedyś - więcej luzu, będzie dobrze 😉
Jak dawno nikt nie pisał w tym wątku. Aż go odkopię 😉
@msniezek Maćku, a gdzie jest 11 lvl? Bo mam wrażenie, że przelazło nam to płynnie z 10 na 12..? 😉
@Vryko ja odpowiem 🙂 z tego, co widzę, spełniłeś wszystkie wymagania liczbowe poprzednich poziomów i wyłącznie czas został tutaj determinantem, dlatego najpewniej od razu przeskoczyłeś na wyższą rangę z ominięciem #11 poziomu.
@msniezek poproszę Cię jeszcze o potwierdzenie moich rozważań 🙂
@cloudcloud E tam. Już ja Was znam. To zwykły kant, ot co! Zajumaliście ludziom 11 lvl, tym samym pozbawiając ich radości z powolnego, jak żółw, odkrywania kolejnych poziomów wtajemniczenia 😛
@Vryko Drogi Sołtysie! Nie może być zbyt kolorowo 😉 Rozgryzłeś nas 😄
Dobrego dnia!
@cloudcloud od lat, nieodmieniie, ZAWSZE Was rozgryzam.
PS - miewacie gorzki smak..
No niestety, @Vryko , rangi #11 i #12 mają ten sam wymagany poziom stażu, a różnią się wyłącznie poziomem aktywności. A ponieważ nadal jesteś jednym z najaktywniejszych uczestników (chociaż masz coraz większą konkurencję!) - przeskoczyłeś 🙂 Na pocieszenie mogę Ci ujawnić, że ominęła Cię ranga #11 Animator 🙂
Animator, mówisz..? A to nie dlatego, że pojawiają się tu silne skojarzenia z kukiełkami? 😛 Powiedz mi lepiej, kiedy będę mógł ustawić swój avatar, bo obecny wkur...za mnie do łez. No durne są
😛
A w kwestii aktywności - dzielę swój wolny czas (czyli w sumie cały czas...) pomiędzy sołtysowanie na Allegro, sołtysowanie na FB i granie w WTLO. Czasem wygrywa Allegro, czasem coś innego.
@msniezek
Chciałbym zauważyć, że coś popsuliście ostatnią aktualizacją, która miała miejsce dziś w nocy.
Nie dość, że musiałem dodać domenę spolecznosc.allegro.pl do wyjątków we wtyczce Decentraleyes (bo inaczej nie działa przycisk "odpowiedz" pod postami), to nie działa również @ (wywoływanie nicków - teraz trzeba je kopiować albo wpisywać z palca) i zostało dosłownie 16 emotek na krzyż. To zauważyłem na szybko, reszta pewnie wyjdzie w praniu w międzyczasie.
Sprawdzane na przeglądarce (najnowszy FF) bez wtyczek i z wyłączonymi wszelkimi wbudowanymi blockerami (czyli w configu domyślnym), żeby nie było że to coś u mnie.
Poprawicie to, czy tak już zostanie?
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Co ciekawe myk z @ działa, gdy edytuje się treść posta (emotki też wtedy działają prawidłowo).
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere Obecnie problemy nie powinny już występować. Przepraszamy za wcześniejsze nieprawidłowości.
@Knowhere Wiemy o problemach i pracujemy nad ich rozwiązaniem, dziękuję za czujność 🙂
@cloudcloud Po raz pierwszy miałam ikonkę z emotkami..jak @Knowhere marudził...ich brak zgłaszałam wcześniej. Teraz @ działa ale emotki znów zniknęły. Co jest tego przyczyną? Kiedy mi powrócą? niechby te choć 16. No i jego nick nie wywołał się
@ifonka-zaba anulowaliśmy ostatnie zmiany, bo rzeczywiście nie były gotowe do upublicznienia. W tej chwili wszystko powinno być po staremu (w szczególności emotki, @wspominanie innych, brak jest też globusika ze zmianą języka). Docelowo globusik wróci, @wspominanie też oczywiście zostanie, a jedyne co się zmieni to emotki - będą nieco skromniejsze, chociaż te stare też będą działać, tyle że po kodach, np. ☠️ pisana jako [dwukropek]czaszka_i_piszczele[dwukropek].
W tym problem, że u mnie nie ma ikonki z emotkami.Jak na załączonym obrazku. Pisałam o tym wcześniej i myślałam,że to się da poprawić. Teraz przez chwilę byłam szczęśliwa ,że choć ich mało to jednak ikonka się pojawiła. Szczęście trwało krótko. A gdzie te kody można znaleźć? Ciemna masa jestem
@ifonka-zaba, już powinno działać 🙂