Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Może zmieniłeś właściwości przedmiotu i zakończyli
@mdrogeria wyjaśniliśmy to w e-mailu.
W trakcie trwania Twojej oferty wystawiony przedmiot lub jego istotne cechy uległy zmianie.
Zgodnie z regulaminem (artykuł 5, punkt 5.5) od momentu opublikowania oferty sprzedający jest związany jej treścią. Zakazane jest dokonywanie zmian w treści oferty, które stanowią zmianę oferowanego towaru bądź jego właściwości.
@la_nika czy ja dobrze rozumiem ? modyfikowanie ceny i ilości dostępnych sztuk jest niezgodne z regulaminem ? ,poza tymi parametrami od początku istnienia oferty nic nie było zmieniane , inne , konkurencyjne oferty podpięte do tego produktu w dalszym ciągu są aktywne z tym samym opisem .
Czy dobrze pamiętam, wczoraj czy w poniedziałek było takie samo zgłoszenie od kogoś i allegro grzecznie przeprosiło że jednak ofertę można dowolnie modyfikować w podstawowym zakresie?
po wejściu na ofertę dostaję 404 więc nie wiem, ale jeśli oferta została zakończona z powodu odłączenia od katalogu to
@mix-mce nie , została usunięta z upomnieniem
@la_nika Czy to znaczy że teraz gdy popełnię jakiś błąd przy robieniu opisu nie mam możliwości go poprawić? Dotychczas można było poprawiać niektóre błędy jak jeszcze nikt nie brał udziału w licytacji.
@mdrogeria wyjaśniam to i dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
@kolekcjoner608 to się nie zmieniło, tutaj artykuł na ten temat. Zmiany w opisie możesz wprowadzać jedynie do momentu, gdy pojawią się w niej licytanci.
@mdrogeria w ofercie o tym samym numerze wcześniej oferowałeś inny produkt (folię aluminiową Stella Pack). Możesz wystawić ofertę z tym produktem na sprzedaż ponownie z innym numerem.