@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam, widziałem, że podobne wątki były poruszane i moderatorzy są w tej kwestii pomocni. Mianowicie:
Mamy na allegro ofertę sprzedaży rolet plisowanych nr oferty16654615133. Pod marką Invea, której jestem właścicielem. W tytule produktu widnieje nazwa marki Rolety Plisowane Invea. W parametrach też jest wybrana marka Invea. Rolety naszej produkcji są dostępne w sprzedaży tylko u nas i u nikogo innego. Dodatkowo sami produkujemy do nich części do mechanizmów i montażu. Dlatego zgłosiliśmy do allegro markę Invea bo te rolety są dostępne tylko u nas ze względu na kilka szczegółów. Jakiś inny sprzedawca podpiął pod nasz produkt swoją ofertę nr oferty 18237700054. W opisie swojej aukcji pisze że są to Rolety Plisowane LUX czyli nie Invea. Zresztą nie może sprzedawać naszych rolet bo my nie mamy żadnych firm pośredniczących w sprzedaży naszych produktów. Zdjęcia wskazują też, że rolety w tej ofercie mają zupełnie inny mechanizm inny system montażu. To są zupełnie inne rolety z kategorii rolet plisowanych. Niestety, moje zgłoszenia nie wnoszą żadnych zmian, zgłaszałem i przez przycisk i przez chat z doradcą.
Bardzo proszę o pomoc w tej kwestii. Kontaktowałem się również z tym sprzedawca jednak nie odpisuje on na moje maile i nie odbiera telefonu.
Cześć, @44108195. Skierowałam ofertę do weryfikacji, niedługo wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
Ok, dziękuję
Mamy jakieś informacje mojej sprawie ?
@44108195, jeszcze nie dostałam odpowiedzi z rezultatem weryfikacji, ale gdy tylko ją otrzymam, to dam Ci znać 🙂
Oki, czekamy, dzięki
@44108195, przed chwilką dostałam potwierdzenie, że oferta została odpięta od produktu.
Bardzo dziękuję za pomoc