Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ Pytanie odnośnie allegro Ads-Oferta spondorowana . Przejzalam wszystkie oferty sponsorowane i nie moge znalezc mojej ferty. Nawet jezeli wejde w moje konto to przy tych ofertach nie pisze sponsorowane.
@kadus_ms_fb podaj proszę numer oferty, o której piszesz.
17167789694
17275187343
@kadus_ms_fb dziękuję 🙂 weryfikujemy Twoje zgłoszenie. Wrócę do Ciebie z informacją.
Czy udało się coś ustalić ?
Wyswietla się
@kadus_ms_fb widzę, że Twoje oferty są promowane. Sprawdź proszę po swojej stronie czy wszystko się zgadza.
U mnie wyglada to tak. Nie pisze ze oferta jest sponsorowana. W wyszukiwarce wpisuje cerata i jak przejade do ofert normalnych to w tych sponsorowanych na pierwszych stronach nie widze moich ofert.
@kadus_ms_fb proszę o chwilę, skonsultuję Twoje zgłoszenie.
Jaki ustawiłeś budżet na kliknięcie ?
0,75 CPC tak był sugerowany i 10 zł dziennie ale jest niewykorzystany nawet po paru dniach poniewaz jest tylko 6 klikniec, tak mysle ze dlatego ze jest niewidoczna. Nie wiem o co chodzi.
@kadus_ms_fb otrzymałem informację, że oferta wyświetla się i jest promowana w prawidłowy sposób. Możliwe, że masz adblocka i możesz nie widzieć ofert promowanych.
Wspomnę dodatkowo, że masz dostęp do statystyk w panelu Ads.