anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Orlen Paczka Packeta CZ i SK: można zamówić podjazd ale nikt nie odbiera przesyłek

bwdev
#8 Zapaleniec

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_  Rozmawiałem z kurierem Orlenu i ponoć jest jakiś problem po stronie Allegro hhmm.

4 przypadek gdzie mogę wybrać odbiór, wybrać datę itp  (w paczkomacie nie można nadać... i z tego co wyczytałem tylko odbiór)

ale problem w tym...nikt nie odbiera 😉

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

MiMary
Moderatorka Allegro Gadane

Cześć, @bwdev. Przepraszam za utrudnienia. Czy możesz podać przykładowe numery przesyłek, dla których zamówiłeś podjazd i kurier się nie zjawił?  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

bwdev
#8 Zapaleniec

przykładowy najstarszy numer Numer Paczki 2101601839773 i numer na dole Z 350 2479 253

oznacz moderatorów

Syrena_zT

@bwdev dzięki! Już to weryfikuję, wrócę do Ciebie z informacją. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

bwdev
#8 Zapaleniec

Dzień dobry, jakieś wieści? dochodzą kolejne przesyłki, ewentualnie gdzie można podrzucić te paczki, jest jakiś magazyn bezpośrednio Orlen Paczki?

oznacz moderatorów

Syrena_zT

@bwdev proszę Cię jeszcze o chwilę cierpliwości. Sprawa jest obecnie weryfikowana. Postaramy się wrócić do Ciebie z informacją jak najszybciej. Same zamówienie podjazdu zostało wykonane poprawnie. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

bwdev
#8 Zapaleniec

Klienci zaczynają dopytywać co z wysyłką...a przy okazji spadnie mi za chwilę wskaźnik szybkiej wysyłki nie z mojej winy

oznacz moderatorów

bwdev
#8 Zapaleniec

Właśnie znalazłem informacje na @ cyt

"Dzień dobry,

kontaktuję się w sprawie przesyłki Z 350 2479 253.

Otrzymaliśmy informację od przewoźnika, że adres w zleceniu 27987792 jest błędny,  nie ma takiej firmy pod adresem – telefon nie odpowiada. Paczki nadal mają status przygotowane przez nadawcę.

Pozdrawiam
// Karolina [edycja]
Zespół Allegro
"

oznacz moderatorów

bwdev
#8 Zapaleniec

Jaki adres jest błędny? Przecież jest podany prawidłowy adres odbioru BW DEV ul. Asfaltowa 5 62-006 Janikowo, ten adres jest aktywny od dłuższego czasu i tylko z tego co widzę Orlen ma problem z odbiorami paczek, numer telefonu jest również prawidłowy

oznacz moderatorów

la_nika

@bwdev Doradczyni, która napisała do Ciebie tę wiadomość ma kontakt z ORLEN i może to wyjaśnić, dlatego bardzo proszę odpisz na otrzymaną wiadomość. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

bwdev
#8 Zapaleniec

odpisałem

oznacz moderatorów