Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ciekawostka, otrzymałem komentarz negatywny do transakcji, która została opłacona i anulowana, ale uwaga!!!
- został zgłoszony zwrot towaru w ciągu m/w 30 minut od zakupu. Oczywiście zwróciłam pieniądze natychmiast.
A po 72 dniach komentarz negatywny jaki to uszkodzony sprzęt wysłaliśmy. Bzdura, bo dzień później towar został
zakupiony i mam - co ciekawe 2 komentarze do aukcji z tym samym numerem i towarem. Jeden pozytywny, drugi negatywny. A nie działa nr tel. i nie mogę się do dziada dodzwonić. 😉
@vintage_shop_eu po anulowaniu zamówienia chyba nie ma możliwości wystawienia komentarza 🤔
Najwyraźniej jest, tylko nie było anulowania a klient zgłosił zwrot towaru po 30 min. od zakupu. Pieniądze zwrócono po 1h 22 min od zakupu. 🙂 
@vintage_shop_eu No właśnie... Zgłoszenie zwrotu to nie anulowanie zamówienia... W tej sytuacji kupujący może wystawić opinię, i choćby męskie przyrodzenie na innym stawało, Allegro nic z tym nie zrobi jeżeli sam się z klientem nie dogadasz...
Śmiesznie i straszno, mam 2 komentarze do tego samego zamówienia, jeden pozytyw, drugi neg 😉
Allegro rullez ;-(
To niemożliwe. Możesz mieć dwie oceny od tego samego klienta, nawet do tego samego asortymentu, ale do dwóch różnych zamówień.
No to mam na to dowód w postaci screenów. I niemożliwe staje się ... możliwe 😉
Zapewniam Cię że się mylisz, ale nie ja mam dostęp do takich danych, więc to kwestia dla moderacji.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Zapewniasz mnie na podstawie nieomylnych opinii o sobie? Napuszony "pawik" co jeszcze życia nie widział.
Dokładnie.
Daj mi swojego maila na Prv to Ci wyślę screeny 😉 - gwarantuję, ubawiesz się .
A jakby Ci się wydawało, że możesz pomóc? To pomagaj, tylko pamiętaj, że moje pierwsze transakcje na Allegro, mam zanotowane w 1999 r. 😉 Gdzie właścicielem była Holenderska spółka, (skąd ten Oranje kolorek? -:-) heh ), i człowiek, który rozpoczął ten format sprzedaży na serio w PL. Wcześniej była tylko "Autogiełda" i gazeciarskie ogłoszenia.
Nie ma potrzeby byś mi cokolwiek wysyłał 🙂 Dokładnie widzę że mylisz pojęcia. Zakup w tej samej ofercie, przez dwie różne osoby, to dwa rózne zamówienia i dwie różne oceny. Tyle.
W tej samej ofercie, unikatowej? Bez powielenia ofert? 1 szt. w ofercie? Jesteś "Art no Tech & GSM, and no connect" to real life. Nie "pomagaj" mi więcej pls.
Nie próbowałem, nie próbuję i nie będę próbował pomóc, źle odczytałeś moje intencje 🙂 Dobrej nocy!
@vintage_shop_eu Czy możesz pokazać te zrzuty ekranu? Ja widzę tylko jeden komentarz transakcyjny do zamówienia numer 327ad980-4b89-11f0-b634-c3c28efcabec.
Oczywiście, z przyjemnością.

Do tego nie wiem co to za konto, ale dzwoniąc pod zapisany nr telefonu dostaję informację, że nieprawidłowy nr telefonu.

@vintage_shop_eu dziękuję, ale nie widzę tutaj nieprawidłowości po naszej stronie. Owszem, masz dwa komentarze do jednej oferty, ale to dwie różne transakcje. Komentarz: