anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z wystawieniem oferty - "Wystąpił błąd - Oferta nieznaleziona."

cztery_bez_atu
#14 Krzewiciel#

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Jak już kiedyś napisałam, dzień bez awarii to dzień stracony. Pojawiające się problemy zaczynają " wisieć " po kilka, kilkanaście dni a Allegro raczy nas nowymi "wodotryskami" nieomal że codziennie.

Wystawiam sobie aukcje z których połowa z niewiadomych przyczyn ( zgłoszenie z 31-03 ) ląduje w sekcji szkic. Do dnia dzisiejszego nic się nie zmieniło. Sorry, zmieniło się. Doszedł nowy problem pokazany na zrzucie niżej.

Zrzuty 2025-04-05-18-16 nie znaleziona oferta.jpg

Okazuje się że nawet nad katalogiem nikt już nie panuje. Czy poza płaceniem haraczu nazywanym dla zmylenia przeciwnika prowizją, chcecie również na nas zwalić uporządkowanie bajzlu jaki powstał. O działaniu szukajki to już nawet nie ma co wspominać. Wpisuje się w okienko konkretne oznaczenie i otrzymuje nawet kilkanaście stron wyników w żaden sposób nie związanych z wpisaną frazą.  Tu nie trzeba wyważać otwartych drzwi ani na nowo wymyślać prochu. Tu wystarczy średnio uzdolniony informatyk  aby to ogarnąć. Jak macie  problem ze znalezieniem takowego to mogę podesłać takiego który to ogarnie.

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

cztery_bez_atu
#14 Krzewiciel#

Kiedy wreszcie udało mi się zmienić produkt z którym chciałam połączyć sprzedawany przedmiot to okazało się że :

Zrzuty 2025-04-05-19-16 nie znaleziona oferta.jpg

i tak " wisi " już od 10 minut. To jest wynik działania wszystkich unowocześnień które w założeniu mają nam pomagać i usprawniać  pracę. Teraz muszę aukcję wystawić od nowa a nie ma gwarancji że takie działanie zostanie uwieńczone sukcesem.

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@cztery_bez_atu spadamy stąd , te grosze , które tu się zarabia nie rekompensują włożonej pracy , czasu i nerwów ,

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@mdrogeria dziwię się jak inni to liczą czy funkcjonują, wczoraj dotarła paleta towaru, 55 zł brutto zakup, detal producenta 78 zł ( 40 % marży ) na allegro prowizja 12,50 zł + 4,99 zł smart + 2 zł karton pakowanie, zostaje 3,50 zł tragedia, żeby zostało chociaż 20 % trzeba wystawić za 89 zł 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@cztery_bez_atu Skierowałam opisywany w tym zgłoszeniu błąd do weryfikacji. Czy mogłabym Cię prosić o wskazanie innego zgłoszenia, o którym wspominasz? Ten z dnia 31.03. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

cztery_bez_atu
#14 Krzewiciel#

Oczywiście. Bardzo proszę: https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/zbyt-d%C5%82ugo-ju%C5%BC-by%C5%82o-w-miar%...

Do chwili obecnej uzbierało się już chyba ponad 20 ofert których nie mogę wystawić gdyż występuje w nich wskazany w zgłoszeniu " problem " .

oznacz moderatorów

client11546
#11 Animator#

tu był bałagan i będzię dla allegro najlepiej wychodzi blokada kont w tym są najlepsi

oznacz moderatorów