anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zbyt długo już było w miarę normalnie?

cztery_bez_atu
#14 Krzewiciel#

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

Wszystko gra do czasu kiedy chce się cokolwiek wystawić.  Dzisiejszy kwiatek

31-03-2025 10,55.jpg

oznacz moderatorów
15 ODPOWIEDZI 15

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Wiosna przyszła ,wszystko zaczyna rozkwitać -allegro nie chce być gorsze i jest tu więcej "kwiatków" niż w ogrodzie botanicznym.

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@cztery_bez_atu czy podjęłaś próbę zmiany tytułu oferty?

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

cztery_bez_atu
#14 Krzewiciel#

Nie, gdyż jest prawidłowy. W tej ofercie wystawiam cyfrowy układ scalony w dziale cyfrowe układy scalone, i połączony jest z produktem tego samego producenta i posiadającym identyczną nazwę. W międzyczasie uzbierało mi się kilka identycznych przypadków, więc jeszcze trochę i nic nie będę mogła wystawić.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@cztery_bez_atu Proszę, wskaż numer oferty, której dotyczy problem. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

cztery_bez_atu
#14 Krzewiciel#

Przecież wszystko jest widoczne na załączonym zrzucie.

oznacz moderatorów

cztery_bez_atu
#14 Krzewiciel#

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_

Podbijam temat. Mam już 6 podobnych " kwiatków ". Może warto by jednak coś z tym zrobić?

Tak wygląda Tytuł oferty w porównaniu z produktem.2025-04-04-13-09 Błędy w tytule.jpg

A tak kiedy próbuję go wystawić.

2025-04-04-13-14 Błędy w tytule.jpg

Gdzie i w czym więc tkwi błąd?

oznacz moderatorów

julienail
Moderatorka
Moderatorka

@cztery_bez_atu, zgłosiłam sprawę. Dam znać, gdy dostanę odpowiedź.

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

cztery_bez_atu
#14 Krzewiciel#

Temat zgłoszony 5 dni  temu ( jak widać wyżej ) a większość wystawianych ofert nadal ląduje w zakladce szkic z sugestią aby poprawiać prawidłowe tytuły. 

Może byłby już czas aby zająć się tym tak bardziej poważnie?

oznacz moderatorów

cztery_bez_atu
#14 Krzewiciel#

Minęło 8 dni od zgłoszenia i co? I nico. Problem jak był tak jest nadal i ma się dobrze, w przeciwieństwie do mnie.  Codziennie dochodzą nowe oferty które które pomimo że są opisane tak samo jak produkty z katalogu to system wyłapuje w nich nieistniejące różnice i odrzuca je.

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@cztery_bez_atu  ja myślę, że nie pasuje im numer półki w opisie, wpisz 31-3-5 i będzie ok

oznacz moderatorów

cztery_bez_atu
#14 Krzewiciel#

To jest data wystawienia żeby wiedzieć od jak dawna oferta " wisi" i móc zastanowić się co z nią dalej robić. 

oznacz moderatorów

julienail
Moderatorka
Moderatorka

@cztery_bez_atu, dopiero dziś dostałam odpowiedź. Prosiłabym Cię, byś spróbował edytować tytuł oferty lub zgłosić błąd w produkcie, zmieniając nazwę.

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

cztery_bez_atu
#14 Krzewiciel#

Szanowna Pani.

Tam nie ma co zmieniać, od lat opisuję wystawiane układy scalone w identyczny sposób podając jednocześnie ich odpowiedniki innych producentów jeżeli są mi znane i do niedawna nie było z tym problemów, wszystko szło jak z automatu. Wszystkie uklady scalone są  opisywane w tytule w ten sam sposób i jedne są akceptowane a drugie nie i " wiszą " sobie w szkicach

Przykładowe Tytuły które przeszły:

Układ scalony SN 74LS11 CD 74LS11N = SN 74LS11N = MH 74LS11 8-4-5

Układ scalony 7406N = UCY 7406 = SN 7406N używany z gwarancją 5-4-5

I tytuły które nie przechodzą.

Układ scalony UCY 74LS11 = CD 74LS11N = SN 74LS11N = MH 74LS11 8-4-5

Układ scalony SN74LS05 = DM74LS05 = HC74LS05 = MH74LS05 4-4-5

I tych właśnie mam coraz więcej. Co więc zmienić w tytule.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@cztery_bez_atu a na innych portalach czy we własnym sklepie też masz takie problemy ?

________
Κώστας
oznacz moderatorów

cztery_bez_atu
#14 Krzewiciel#

Dobre pytanie.  Dotychczas nie stwierdziłam niczego takiego ani w sklepie ani na innych portalach sprzedażowych.No, ale tam nie ma tylu wodotrysków a głównie produktyzacji. Zresztą na pewno wiesz jak to wygląda w innych miejscach. Wpisujesz co chcesz i ponosisz odpowiedzialność za to co nabazgrałeś. Kiedyś zamiast 1050 X 500 mm napisałam w tytule 10050 X 500 mm, chodziło o laminat, FR 4, masz pojęcie jak " bolało" kiedy zamiast towaru za 50 zł trzeba było wysłać za ponad 500 i to na swój koszt?

oznacz moderatorów