Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
informuję forum oraz moderację @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ o otrzymywaniu podejrzanych maili od świeżo założonego konta z załącznikami podając się pod Zespół Allegro. Treść jest załączona poniżej:
Zachęcamy do powiadomienia sprzedawców drogą mailową o powyższych przypadkach, aby jak najmniejsza liczba Waszych Klientów została poszkodowana.
My jeszcze nie widzimy Twoich załączników, ale myślę, że to coś w tym stylu https://spolecznosc.allegro.pl/t5/sprzedający-o-allegro-lokalnie/czy-kupujący-potrzebuje-mojego-e-ma...
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@motonita-pl dziękuję za Twoje zgłoszenie! Czy mogę Cię poprosić o przesłanie otrzymanej wiadomości, za pomocą opcji [przekaż dalej] na adres phishing@allegro.pl?
Odpowiedni zespół niezwłocznie zajmie się Twoim zgłoszeniem, a dzięki przekazaniu wiadomości będą mogli podjąć działania wobec nadawcy.