anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Powiadomienia w dyskusjach

MAMY ROZWIĄZANIE!
_Likos_
#21 Demiurg#

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   Czy od kilku dni nie ma problemów z powiadomieniami w dyskusjach ? 

Sytuacja wygląda tak. Klient zgłasza problem - dostajemy info - odpisujemy w dyskusji ( np prosząc o jakieś dane czy zdjecia albo wyjaśniając problem) i ....cisza

Wiem ze sporadycznie są klienci którzy zapominają o takich zgłoszeniach natomiast w tym momncie mamy 4 zgłoszenia w dyskusjach i w żadnym z nich klient sie nie odzywa . To akurat jest dziwne.

Dyskusje sprawdzamy w SC ( liczac sie z tym że mailing nawalił) sprawdzając bezpośrednio w dyskusji także widzimy nasz wpis jako ostatni.

Stąd moje pytanie. Czy nic nie nawaliło i czy klienci widzą że sie wypowiedzieliśmy w dyskusji ??????

Bo może jest jakiś problem a może to już początek wakcaji ? 

Sam nie wiem co mysleć

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8
kostas11
#21 Demiurg#

@_Likos_ może czekają jak minie 14 i Protect 😄 już widziałem instrukcję w necie na forach jak wyrwać kasę z Protect 😄 Jka sprzedawca nie wyda decyzji do 14 dni to mają i towar i kasę 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów
_Likos_
#21 Demiurg#

@kostas11 no własnie niekoniecznie

jedna to uznana reklamacja - czekamy juz kilka dni na adres aby wysłac nowy produkt

druga to - kupujacy nie mógł wczoraj odebrac paczki ( zamówił dpd pickup a próbował odebrać w paczkomacie inpost) . Wiec sparawa dośc pilna. Napisaliśmy aby odebrał w dpd -paczka do dziś nie odebrana

Stąd to dla mnie troche dziwne i stąd podejrzewam problemy z powiadomieniami

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

@_Likos_  napisał(a):

druga to - kupujacy nie mógł wczoraj odebrac paczki ( zamówił dpd pickup a próbował odebrać w paczkomacie inpost) . Wiec sparawa dośc pilna. Napisaliśmy aby odebrał w dpd -paczka do dziś nie odebrana

Raczej chciał InPost ale allegro mu zmieniło do DPD 😄 

________
Κώστας
oznacz moderatorów
mirex2005
#13 Ambasador#

@_Likos_ my tylko dostajemy powiadomienia jak napisze allegro w maju @croonx to zgłaszał w tym wątku to chyba coś na rzeczy

oznacz moderatorów
_Likos_
#21 Demiurg#

@mirex2005  no tak , ale my sprawdzamy to także bezpośrednio w dyskusjach i tam także cisza ze strony klientów. Wszystkich.

oznacz moderatorów
TechartGSM
#13 Ambasador#

@_Likos_ Taka sama zasada jak jakiś towar mi ani sztuka w pół roku nie zejdzie, a tu bam, trzy zamówienia na ten towar w godzinę 🙂 Przypadek. Albo jak chcesz rachunek prawdopodobieństwa. Tyle 🙂

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@_Likos_ nie mamy zgłoszeń na temat braku powiadomień w dyskusjach. Sprawdziłam Twoje dyskusje i wszyscy kupujący otrzymali powiadomienia o Twoich wiadomościach w dyskusjach. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
_Likos_
#21 Demiurg#

@la_nika  dziekuje:) cóż skoro wszystko w porządku pozostaje mi cierpliwie czekać

oznacz moderatorów