Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam serdecznie,
mam następujący problem. Zintegrowałam 'Wysyłam z Allegro' z moim kontem Baselinker. O ile z paczkami kurierowymi nie ma większego problemu, generowanie listów przewozowych jest automatyczne tj.zaznaczając 'Allegro.pl' soft od razu ustawia wybrany rodzaj kuriera. Tak z inPostem jest problem. Klikając przy zamówieniu 'Allegro.pl' soft nie znajduje przewoźnika inPost i ustawia domyślnie 'Allegro International odbiór w punkcie Czechy'.
Czy muszę poza integracją 'Wysyłam z Allegro' podpiąć jeszcze jakieś API z poziomu inPosta, czy po prostu coś robię źle? Od godziny przeszukuję YouTube i Google w poszukiwaniu odpowiedzi bez większego skutku.
Dodam tylko, że nie mam podpisanej umowy z inPost i korzystam jedynie z 'Wysyłam z Allegro' z poziomu https://manager.paczkomaty.pl
Pozdrawiam serdecznie!
@Alora-Hurtownia Przesyłek InPost nie nadasz w Wysyłam z Allegro bez umowy własnej z przewoźnikiem. Zrobisz to jedynie przez Managera paczek InPost po wcześniejszym imporcie z Allegro. W tej sytuacji konieczna będzie integracja Baselinkera z narzędziem udostępnianym przez InPost. Niestety nie wiem czy jest to możliwe. Najlepiej zapytaj bezpośrednio w Baselinkerze.
Dziękuję najmocniej 🙂