Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mogę wypłacić środków. Pokazuje komunikat:
"Zlecenie wypłaty nie powiodło się.
U mnie ta sama sytuacja od 6 rano
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ dziś ten sam problem nadal nie ma wyplat z allegro
@mgd_tomczyk @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ znowu to samo, niby pokazuje że zlecenie przyjęte do realizacji, ale pieniądze nie schodzą z konta...
@unik_sklep dodaj proszę zrzut ekranu z widocznym komunikatem. Zrzut powinien obejmować cały ekran wraz z paskiem adresowym przeglądarki, datą i godziną.
@w_kiwi Skoro kilkanaście osób już przed 8 rano pisze, że ma taki sam problem, dajcie sobie spokój ze standardowymi bzdetami typu "poproszę o zrzut ekranu" albo "proszę wyczyścić cookies", tylko weźcie się do roboty.
Do mnie też wpłaty nie wyszły, mimo że środki są.
U mnie dzis to samo
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
U mnie na jednym z kont dzisiaj identyczna sytuacja.
A na reszcie przeszło ? U mnie kompletnie nic . Ręcznie próbuje i nic
Tak, z jednym mam tylko problem...
Ehhh... Cały czas jak królik doświadczalny.....
Czyli to nie jest jakaś ogólna awaria skoro na innych przeszlo
Znowu wprowadzali ULEPSZENIA w skubaniu sprzedawców i coś nie pykło...
Standard....
Myślisz że to chwilowa awaria ? Nikt nie odpisuje z allegro
Nie wiem, tutaj by trzeba hektolitry kawy wypić, lub zainwestować w szklaną kulę albo dodatkowy obowiązkowy kurs Akademii Allegro dla sprzedawców z hiromancji...
Nie działa, u nas także nie można wypłacić środków, więc to raczej ogólna awaria - pojawia się komunikat :
dziekuje za informacje, juz delikatnie zdenerwowny byłem nie wiedzac co jest grane
@market_okazje Ano nie wyszło, ani nie przyszło
U nas podobny problem, ani nie przeszła automatyczna wypłata, ani ręcznie nie można jej zrobić ...
Nie idzie wypłacić kasy , na czacie nikogo nie ma ,na meile nie odpisują ale chociaż oddzwaniają i palą głupa ,że jest wszystko w porządku bo nikt nic nie zgłasza .Co za paranoja .