Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W dniu dzisiejszym występuje problem z wystawianiem i edycją aukcji. Po wystawieniu nowych ofert, te nie pokazują się - tak jakby nigdy nie zostały dodane. Strona podglądu jest pusta. Przy próbie wznowienia aukcji, brak reakcji.
@sportiemocje Nie odnotowaliśmy dziś takich problemów, więc podaj mi proszę konkretne numery ofert oraz zrzuty swojego ekranu przedstawiające sytuację, którą opisałeś.
Proszę bardzo, tak wyglądają wstawione godzinę temu oferty, niestety numerów nie jestem w stanie podać bo ich nie widać na podglądzie aukcji oczekujących, bądz skiców. Tak jakbym wystawił oferty w próżnię. Ponadto podczas próby wznawiania ofert jest brak jakiejkolwiek reakcji.
@sportiemocje Dziękuję, sprawdzimy to, ale prześlij mi proszę cały zrzut okna przeglądarki wraz z widoczną datą i godziną w prawym, dolnym roku.
Proszę o informację, w jakim czasie można się spodziewać usunięcia usterki dot. płynności zamieszczania ofert, ich podglądu oraz edycji. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Czy jest jakiś szczególny powód dla którego mam państwu pokazywać datę w tym cały pulpit, wraz z otwartymi posiadanymi/aplikacjami? Jeśli zegar jest niezbędny podczas zgłaszania usterek bądz robienia zrzutów, proszę go wstawić na stronę allegro.
Wznawianie aukcji właśnie ruszyło, niestety kilka wstawionych przeze mnie produktów jest w dalszym ciągu niewidoczna. Ani na podglądzie, ani w szkicach. W związku z tym czy powinienem je od początku wstawić raz jeszcze, czy poczekać żeby jednak aukcje się nie zdublowały?
dubel
U nas to samo. Dwie oferty zostały od razu wystawione, a dwie kolejne "wiszą" od około godziny z informacją "Trwa wystawianie oferty".
U mnie to samo. Tak sobie wiszą do 30 minut
@nietylkodlamoli @sportiemocje Czy możecie wskazać chociaż jeden numer szkicu, którego dotyczą te problemy?
Po wstawieniu pokazało się standardowe podsumowanie wraz z linkami do aukcji. Kliknąwszy podgląd w każdej aukcji wyświetliła się strona z treścią "ta strona jest pusta" . Pozamykałem okna, tak zresztą jak całą przeglądarkę, następnie komputer, router etc. Niestety w ten sposób straciłem do tych treści całkowity wgląd.
Właśnie się pokazała jedna z zaginionych aukcji (pierwsza) 12480988959
@sportiemocje, niestety, ale bez podania przykładowego numeru szkicu oferty nie jesteśmy w stanie tego zweryfikować.
Proszę bardzo.
@sportiemocje, widzę, że oferty się nie wystawiają, ponieważ nie łączysz oferty z produktem, co jest obowiązkowe od 1 sierpnia. Jak wygląda formularz wystawienia w przypadku edycji 1 oferty?
Sprawdziliśmy to na przykładzie ofert 12480988959 oraz 12481060176.
Jak ja mam łączyć produkty w dziale design antyki i miało być na Allero ułatwianie dla sprzedających ,a wciąż robicie pod górkę! Przez 2 lata tyle zmian ,że dziś już miałam zamiar zrezygnować całkowicie .Ledwo się przyzwyczaiło do asortymentu,wystawianie -wystaw podobne a tu szkic i dodatkowa godzina wystawiania ,bo ulepszenie ale chyba dla siebie,nie dla nas sprzedawców!
Jeśli produktu nie ma w państwa bazie, a ja dodaję ofertę wraz z kodem producenta, ean oraz pozostałymi wymaganymi parametrami. To siłą rzeczy powiązanie następuje w chwili jej wstawienia - a ta jest niemożliwa z przyczyn technicznych (sic!) Jeśli więc nie została wystawiona - to nie może być powiązana, co jest logiczne. Inaczej się ma sytuacja jeśli produkt już jest w bazie - ale wtedy przed próbą wystawiania jest jakikolwiek/inny komunikat.
proszę oto przykładowe numery szkiców:
12481500474
12481302048
12481293289
12481288626
12481052920
Wszystkie próby wystawienia czy edycji aukcji kończą się tym że trzeba czekać kilka godzin aż to się wykona. Nie można nawet zakończyć aukcji co jest już bardzo niepokojące
Również mam problem z wystawianiem nowych ofert oraz z kończeniem ofert. Natomiast nie ma problemu ze zmianą tylko ceny, albo tylko ilości. Screen z wiszącymi zamykanymi ofertami:
I tak sobie wiszą od prawie pół godziny.