Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W dniu dzisiejszym występuje problem z wystawianiem i edycją aukcji. Po wystawieniu nowych ofert, te nie pokazują się - tak jakby nigdy nie zostały dodane. Strona podglądu jest pusta. Przy próbie wznowienia aukcji, brak reakcji.
@pirapiotrek123a to przepraszam, myślałam, że do mnie 🙂
Ja też nie mogłam ale zaczęłam kombinować i jeśli przy wystawianiu/edycji ze SZKICU usunęłam produkt z katalogu to mi wystawiło. Od razu - spróbuj
U mnie jest to samo, powiązuję produkt w trakcie wystawiania więc to nie tu jest problem. Do południa wszystko ładnie szło a potem siadło i wiszą: trwa wystawianie oferty.
właśnie do południa ładnie szło, a póżniej klapa i moderatorzy nie mają pojęcia co z tym zrobić. według mnie padły jakieś dyski w serwerze i nie możemy wystawiać aukcji, to nie jest zbieg okoliczności że do południa wystawiałem jak chciałem
odpowiedzi jak z przedszkola. Proszę napisać, Ze jeżeli jakiś artykuł wystawiany przez Państwa nie posiada kodu EAN lub nie znajdziecie Państwo tego artykułu w naszym katalogu to za żadne skarby nie wystawicie.
U mnie również ten sam problem np nr oferty 12481752751 od południa cały czas się tak dzieje a do południa wystawiałam bez problemu
@Luna_dla_ciebie, @agus38, @muzaro, @pirapiotrek123, potrzebuję od Was również zrzutu ekranu szkicu całego formularza wystawiania.
Może to być kilka zrzutów, byleby widoczny był cały formularz, wszystko konkretnie co wypełniacie. Najwięcej powiedziałby nagrany filmik z próby wystawienia/zakończenia takiej oferty, wraz z komunikatami, które otrzymujecie i widocznym formularzem. Filmik możecie wysłać na spolecznosc@allegro.pl - pamiętajcie jednak o podaniu swojego loginu oraz numeru szkicu.
@mr_oma potwierdzam problem występuje.
Poprawiamy parametry aukcji które sie nie wznowiły po zakonczeniu przerwy i tak nr aukcji 12366475619 Wznawia sie już długo. Cały czas status: trwa wznawianie...
Identyczna aukcja z tym samym produktem i tymi samymi parametrami na drugim koncie wznowiła sie bez problemów.
Cóz my na dzis dajemy spokój bo szkoda nerwów. Może jutro bedzie lepiej 🙂
@_Likos_, dasz radę załączyć zrzut ekranu szkicu całego formularza wystawiania? Dopiero po potwierdzeniu hipotezy przyczyny mogę przekazać kompletne zgłoszenie naszemu działowi technicznemu. Przyspieszy to pracę nad rozwiązaniem problemu. 🙂
ja już przesłałem przykładowy zrzut szkicu na spolecznosc@allegro.pl
@pirapiotrek123, niestety nie widzę wiadomości od Ciebie. Możesz załączyć zrzut ekranu tutaj, w wątku i napisać, jakiego numeru oferty dotyczy?
12481873807
12481855309
12481832124
12481752751
12481920810
np te oferty
@mr_oma Filmu nie potrafie zrobić, ale pod spodem po kolei chyba wszystko z ofert, która zapisała się jak szkic i od 2 godzin się nie wystawia, cały czas napis trwa wznawiania / wystawianie oferty
@mr_oma I druga część zdjęć, bo można dodać tylko 3
Mamy takie same odczucia z wystawianiem ofert u naszych partnerów 🙂
ten sam problem występuje u mnie od kilku godzin, po zakończeniu ofert kilka stoi , cały czas wyświetla się trwa kończenie oferty,
przy wznowieniu, czy wystawieniu nowej taki samo , trwa wystawienie oferty
wszystko stoi
@sportiemocje, @agus38, @dinto-pl, @Luna_dla_ciebie, @pirapiotrek123, @nefretete113, @_Likos_ nasz dział techniczny potwierdził, że to problem po naszej stronie. Mamy opóźnienia w publikacji ofert. Pracujemy nad wyeliminowaniem problemu, proszę Was o cierpliwość.
Przy zgłaszaniu występowania tej samej sytuacji u Was, podawajcie proszę:
Gdy dowiemy się więcej, damy tu znać.
Czyli rozwiązane, dotarło, że coś nie działa. Cytując poprzednika może jutro będzie lepiej 🙂
Witam
mam problem z wystawieniem aukcji
wyskakuje
Trwa wystawianie 1 oferty
i tak kilka godzin
Problem jest nie tylko z wystawianiem bo i z zakańczaniem.