Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, próbuję wystawić ofertę wody perfumowanej firmy Avon, ale nie mogę. Komunikat który się pojawia:
"Wystąpił błąd - Tytuł Twojej oferty lub jej dalszy opis może wprowadzać w błąd co do pochodzenia towaru, jego producenta lub marki i tym samym naruszać prawa firmy, która współpracuje z nami w ramach programu Współpraca w Ochronie Praw. W opisie Twoich ofert używasz zarejestrowanego słownego znaku towarowego w celu sprzedaży produktu innej marki (widocznej w sekcji ‘Parametry’).79"
Proszę o pomoc @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_, bo nie wiem, co powoduje błąd. Numer oferty (szkicu):17808620472.
Cześć, @wiki0441. Proszę, podeślij zrzut ekranu z widocznym komunikatem błędu.
Dziękuję, @wiki0441. Już to wyjaśniam. Niedługo wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@wiki0441, problemem jest zapis "[...] jak najbardziej kultowe perfumy na świecie - Chanel No. 5." - to on wprowadza w błąd i sugeruje, że przedmiotem oferty jest inny perfum. Po usunięciu ''Chanel No. 5.'' oferta powinna przejść.
@MiMary no faktycznie, niby czytałam opis, który był w katalogu, a umknęło, dziękuję za pomoc. A z ciekawości jeszcze zapytam, dlaczego pozwalacie na taki zapis w opisie, który jest w katalogu? Opisy z katalogu wydaje się, że powinny być w wersji zaakceptowanej przez regulamin.
@matt_rose , @MiMary w takim razie zgłaszam 😉