anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z wystawieniem oferty przez program Współpraca w Ochronie Praw

wiki0441
#13 Ambasador#

Witam, próbuję wystawić ofertę wody perfumowanej firmy Avon, ale nie mogę. Komunikat który się pojawia: 

"Wystąpił błąd - Tytuł Twojej oferty lub jej dalszy opis może wprowadzać w błąd co do pochodzenia towaru, jego producenta lub marki i tym samym naruszać prawa firmy, która współpracuje z nami w ramach programu Współpraca w Ochronie Praw. W opisie Twoich ofert używasz zarejestrowanego słownego znaku towarowego w celu sprzedaży produktu innej marki (widocznej w sekcji ‘Parametry’).79"

Proszę o pomoc @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_, bo nie wiem, co powoduje błąd. Numer oferty (szkicu):17808620472.

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @wiki0441. Proszę, podeślij zrzut ekranu z widocznym komunikatem błędu.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

wiki0441
#13 Ambasador#

@MiMary proszę bardzo

wiki0441_0-1755525998769.png

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Dziękuję, @wiki0441. Już to wyjaśniam. Niedługo wrócę do Ciebie z odpowiedzią.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@wiki0441, problemem jest zapis "[...] jak najbardziej kultowe perfumy na świecie - Chanel No. 5." - to on wprowadza w błąd i sugeruje, że przedmiotem oferty jest inny perfum. Po usunięciu ''Chanel No. 5.'' oferta powinna przejść. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

wiki0441
#13 Ambasador#

@MiMary  no faktycznie, niby czytałam opis, który był w katalogu, a umknęło, dziękuję za pomoc. A z ciekawości jeszcze zapytam, dlaczego pozwalacie na taki zapis w opisie, który jest w katalogu? Opisy z katalogu wydaje się, że powinny być w wersji zaakceptowanej przez regulamin.

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

@wiki0441 Zgodnie z regulaminem, opis od samego początku musi być poprawny. Jeśli w przyszłości zauważysz błędy w produkcie, możesz je zgłosić, jak to zrobić przeczytasz tutaj.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

wiki0441
#13 Ambasador#

@matt_rose , @MiMary  w takim razie zgłaszam 😉

oznacz moderatorów