Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
dlaczego nie mogę wznowić oferty 16821915033 ,produkt oryginalny , pojawia się komunikat
Sprawdziliśmy ofertę i zauważyliśmy w niej błędy
Edytuj ofertę i popraw błędy, a sprawdzimy ją jeszcze raz. Musimy zatwierdzić ofertę, by mogła być dostępna na rynku rejestracji i dodatkowych rynkach. Dowiedz się więcej o sprawdzaniu ofert
Błąd |
---|
Nie możesz wystawić tej oferty. Podjęliśmy decyzję o wyłączeniu możliwości oferowania pełnowymiarowych testerów kosmetyków lub podobnego rodzaju pełnowymiarowych wersji produktów. |
@atechnik_sklep nie przejmuj się, do kosmetyków też trzeba dokładać baterie😁
A poco mam kupować u dwóch sprzedawców osobno, skoro można na jednej aukcji?
Poproszę: mleko + płatki.
Zupkę chińską + butetelkę wody 5L.
Buty i skarpetki.
Wszystko na jednej aukcji. Po co się rozdrabniać?
Telewizor + odtwarzacz + 100 filmów + 200 muzyki
Tylko baterie do butów? Może to takie świecąca, zasilane bateriami?
@atechnik_sklep Są kurtki ogrzewane, w zasadzie jest cała odzież ogrzewana zarówno akumulatorami jak i na baterie. Taki przykład:
https://www.elektrociuchy.pl/baterie-c-3.html
Dałeś przykład zasilania.
A daj przykład ciuchów, które są ogrzewane bateriami.
Teraz się nad tym zastanawiam: serio są takie?
Edit: są na tej stronie, spojrzałem drugi raz, czas.........
Wielki brat byłby pod wrażeniem 😛
Oczywiście 20 lat temu, bo teraz mawiają: czego to człowiek nie wymyśli....
@seeyougame Link jest do sklepu pełnego takich ciuchów, akurat dałem bezpośrednio do samych baterii. Ogrzewana bielizna, spodnie, kurtki po rękawiczki.
@atechnik_sklep weryfikuję te kwestię z działem technicznym i wrócę gdy ustalę szczegóły.
No nie powiem, coraz ciekawsze te nowe parametry obowiązkowe 😆
@Health___Beauty tak zawiera , podobnie jak pianki koloryzujące
@mdrogeria w lakierach do paznokci jak się okazuje też mogą być baterie 😄
@Health___Beauty pewnie znowu dorwali Hipka z ulicy , któremu się wydaje ,że wszystkie rozumy pozjadał, dzieje się coraz lepiej ,od wczoraj nie mogę wznowić kilkuletniej oferty bo im się up...ło ,że to tester .
@mdrogeria i po co te złośliwości, doceń, ze dzięki Allegro całe życie się uczymy :))) ja np. nie wiedziałam, że są maski do włosów i lakiery do paznokci na baterie ale od dziś już wiem :))))
@mdrogeria mi też usunęli wczoraj ofertę balsamu do ciała z tego samego powodu - rzekomo to tester choć testerem nie jest i nigdzie nawet nie było takiej informacji.
@Health___Beauty mnie nie usunęli tylko chciałem wznowić po wyczerpaniu ilości i kicha , pierwsza myśl to treść bo czasem coś zaciągnie z katalogu ,ale nieee... ,przejrzałem słowo w słowo . Cóż pozostają nam tylko złośliwości .
@Health___Beauty Wkrótce poprawią literówkę na bakterie 🙂
@drekenzes nie ukrywam, też mi to od razu przyszło do głowy :)))
Widzę, że z tymi bateriami to polecieli szeroko no ale pewnie jakiegoś stażystę wrzucili przez pomyłkę na produkcję i taki skutek bo nie sądzę, że mają tak beznadziejny dział IT, że mógłby być to efekt ich celowych działań ;).
kto wątpi w pomysłowość zatrudnionych w Allegro ludzi, niech pierwszy rzuci kamieniem.
@mdrogeria dziękuję Ci za przesłanie zrzutu ekranu, działamy już nad tym problemem z działem technicznym.