anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z wznowieniem oferty "Sprawdziliśmy ofertę i zauważyliśmy w niej błędy"

mdrogeria
#21 Demiurg#

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

dlaczego nie mogę wznowić oferty 16821915033  ,produkt oryginalny , pojawia się komunikat 

Sprawdziliśmy ofertę i zauważyliśmy w niej błędy

Edytuj ofertę i popraw błędy, a sprawdzimy ją jeszcze raz. Musimy zatwierdzić ofertę, by mogła być dostępna na rynku rejestracji i dodatkowych rynkach. Dowiedz się więcej o sprawdzaniu ofert

Błąd
Nie możesz wystawić tej oferty. Podjęliśmy decyzję o wyłączeniu możliwości oferowania pełnowymiarowych testerów kosmetyków lub podobnego rodzaju pełnowymiarowych wersji produktów.
oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@mdrogeria zweryfikuję sprawę i wrócę do Ciebie z odpowiedzią. 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@RaBarbar_ka dziękuję za zainteresowanie oraz zmianę tytułu tytułu wątku  ,który dobitnie oddawał to co się tutaj dzieje .

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@mdrogeria domyślam się, że emocje mogą czasem brać górę, szczególnie w takiej sytuacji. Jednak zachęcam, by zawsze starać się zachować profesjonalizm 😉 
Skierowałam sprawę do działu technicznego i jak tylko otrzymam odpowiedź, to wrócę do Ciebie i informacjami. 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@RaBarbar_ka Ja ? drobny ciułacz mam zachowywać profesjonalizm skoro ze strony BIG ALLEGRO zupełnie go brak , weno .....szkoda słów , to nie pierwsza oferta z którą mam problem  ,ale na pewno jedna z ostatnich jak figuruje na allegro pod szyldem ,, mdrogeria,,

oznacz moderatorów