anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problemy z DHL

Stelmach91
#9 Pomysłodawca

Cześć. Nie moge umieścić przesylki w automacie DHL wyskakuje błąd systemu. W zabce również nie moge bo wyskakuje przesyłka nierozpoznana.

Chodzi o przesyłkę numer. 29985912280.

Prosze o nie wliczanie tej przesylki do statystyk. Dodam, ze często są problemy z tym DHLem.

Pozdrawiam.

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane

@Stelmach91 nie odnajduję takiej przesyłki w naszym systemie. Podaj proszę numer zamówienia. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Stelmach91
#9 Pomysłodawca

241164a0-d5b2-11f0-9d26-afdf4b0f98c0

Dopiero przed chwilą udało sie włożyć do automatu ale kurier jiz dzis nie odbierze dlatego prosze o niewliczanie tej przesylki do mojej skuteczniosci wysyłki w ten sam dzień.

oznacz moderatorów

Syrena_zT

@Stelmach91 poprawny numer przesyłki w tym zamówieniu to AD01H3NF98, a deklarowany termin nadania to 11.12. Nie mogę wykluczyć zamówienia, ponieważ nie jest ono opóźnione. Jeżeli przesyłka zostanie podjęta jutro przez kuriera, będzie to terminowe nadanie. W tym artykule znajdziesz informacje jak poprawnie nadawać przesyłki DHL w ramach Allegro Delivery. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Stelmach91
#9 Pomysłodawca

To masz chyba nieprawdziwe info. Spójrz.

Screenshot_20251210_184346_Chrome.jpg

oznacz moderatorów

Syrena_zT

@Stelmach91 zapewniam Cię, że mam dobre info 😉 Informacja w sekcji [czas na wysłanie] - jest to data, kiedy powinieneś nadać przesyłkę, żeby dotarła do klienta zgodnie z przewidywanym czasem dostawy. Nie jest to deklarowany przez Ciebie termin nadania. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów