Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@DROGERIE24_pl Allegro, jako platforma udostępnia różne metody dostawy, jednak to sprzedający decyduje, które metody ma włączone w swoich ofertach.
To inaczej:
1.Jakie metody wysyłki które oferuje allegro nie łamią regulaminu wysyłek płynów powyżej 750ml opakowania jednostkowego.
2. Jakie metody wysyłki które oferuje allegro nie łamią regulaminu wysyłek substancji z piktogramem niebezpieczny?
@RaBarbar_ka
Myślę, że powinna Pani przemyśleć swoja odpowiedź. Jest nieuczciwa wobec sprzedawców.
Żeby sprzedawać na Allegro trzeba mieć Wasze metody dostawy, sami zmuszacie do tego sprzedawców, bo bez tego nie będzie smarta, czyli sprzedaży. Jesteście świadomi tego co jest sprzedawane i wysyłane. Produktyzacja i Katalog Allegro dostarcza Wam dokładnych informacji.
A tak na marginesie, to któraś z Pani koleżanek pisała kiedyś, że macie umowę na wożenie takich towarów w drodze wyjątku. Nie pamiętam o którego przewoźnika chodziło, ale to było na tym forum.
Popieram, tylko co zamierza zrobić z tym allegro? Znowu się wykręci i obarczy wszystkim sprzedawców czy:
1 Zakaże sprzedaży tych artykułów
2 obarczy te artykuły tylko dedykowanymi regulaminowymi możliwymi metodami transportu
3 wpłynie na zmianę regulaminu świadczenia usług kluczowych przewoźników.
4 nic nie zrobi
Ps. Sprzedaje Płyny do naczyń itp itd w butelkach 1, 1,5, 2, 3, 4L wszystko wysyłam i wszystko jest poza regulaminem dostawcy. Jedno małe uszkodzenie paczki nawet nie z winy moich art. (np zalanie moje paczki przez inną) skutkuje otwarciem mojej paczki, stwierdzeniem nieregulaminowej przesyłki i utylizacją całej paczki.
Tu dużo zależy od przewoźnika i ewentualnej pisemnej umowy (ona ma pierwszeństwo przed regulaminem).