anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

salescenter - nie działają strzałki do przesuwania strony góra dół

MAMY ROZWIĄZANIE!
zako-gdansk
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry

Od wczoraj, na 3 urządzeniach, nie działają strzałki do przesuwania ekranu góra dół w przeglądarce w zakładce salescenter.

W innych zakładkach strzałki działają. 

Jest to bardzo uciążliwe przy kompletowaniu zamówienia z urzadzeniem w ręku (konieczność używania myszki).

Jak to idzie rozwiązać?

Pozdrawiam

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11
WNMSolution
#8 Zapaleniec#

u mnie też nie działa, w jaki sposób mam robić zamówienia i pracować to są jakieś cyrki. 

Przesuwanie dół gwraq nie działa.

oznacz moderatorów
Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@WNMSolution czy próbowaliście odinstalować i zainstalować aplikację ponownie? Jeśli po tym kroku problem wciąż występuje, to dajcie proszę znać z jakiego urządzenia oraz wersji oprogramowania korzystacie. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
WNMSolution
#8 Zapaleniec#

Na komputerze, to się loguje przez przeglądarkę. 

oznacz moderatorów
WNMSolution
#8 Zapaleniec#

Safari latop Mac

oznacz moderatorów
Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@WNMSolution spróbuj proszę wyczyścić pliki Cookie (najszybciej zrobisz to poprzez wciśnięcie kombinacji klawiszy CTRL+SHIFT+DELETE) oraz sprawdź działanie naszej strony w oknie incognito. Jeśli problem wciąż będzie występował, to prześlij proszę nagranie z widocznym problemem i całą stroną (pasek adresowy, datą oraz godziną), na adres spolecznosc@allegro.pl. W treści wiadomości dodaj link do tego wątku. Zweryfikuję wtedy sytuację z działem technicznym. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@WNMSolution dziękuję za przesłany film. @zako-gdansk - zgłosiłam problem do działu technicznego i weryfikuję sytuację. Dam znać tutaj w wątku, gdy ustalę szczegóły. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
991221
#9 Pomysłodawca#

U mnie też nie działa. Laptop MacBook. 

oznacz moderatorów
Health___Beauty
#15 Entuzjasta#

Kamień z serca, byłam wczoraj przekonana że mi laptop umiera :))) a to tylko znowu błąd Allegro :)))

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

boomerzy mają 

mdrogeria_0-1749634175971.jpeg

oznacz moderatorów
Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@WNMSolution@zako-gdansk@Health___Beauty@991221 dajcie proszę znać czy problem wciąż występuje (również w oknie prywatnym incognito). 😊   

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Health___Beauty
#15 Entuzjasta#

@Sa_nova  Już jest ok, wszystko działa. 

oznacz moderatorów