Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przypadkiem odkryłem, że mam ofertę wyróżnioną! Ja nic takiego nie włączałem! elastyczne za 0zł do 12.10, ale oczywiscie dodatkowo prowizja naliczana! Czy ktoś wie o co chodzi czy jakiś chochlik mi to włączył?
Cześć, @lewgorzkowski.
[Edycja]
Przepraszam za podanie błędnej informacji. Darmowe wyróżnienie dotyczy tej akcji promocyjnej. Jeśli na Twoim koncie pojawiły się dodatkowe prowizje, związane z tym wyróżnieniem, to niedługo zostaną skorygowane. Pracujemy nad listą ofert, dla których wykonamy zwrot naliczonej prowizji.
@MiMary @lewgorzkowski a moze to z tej okazji jest wyróżnienie?
Ale wówczas nie ma prowizji zdaje sie
ale w aukcji było, że dodatkowa opłata przy sprzedaży, wyróżnienie 0zł na szczęście,
@MiMary Oczywiście że allegro włącza wyróżnienia za sprzedających, jeśli oferta spełni pewne kryteria. Wtedy nie ma dodatkowej prowizji od sprzedaży ani opłaty za wyróżnienie.
@MiMary rozumiemy, że jesteś nowa w zespole moderacji ale jeśli czegoś nie wiesz to może warto to sprawdzić przed wprowadzeniem kogoś w błąd. Od 30.09 Allegro włącza samo promowania i nie pobiera za to ani opłaty, ani dodatkowej prowizji - sama o tym nie wiedziałam, też zapytałam na forum i na szczęście któraś z dziewczyn była bardziej zorientowana.
"nie pobiera za to ani opłaty, ani dodatkowej prowizji "
to 1 się zgadza, ale co do drugiego nie jestem pewien. U mnie normalnie się wyświetlały dodatkowe opłaty prowizyjne przy sprzedaży. Moze pobierają i potem oddają? Wolę nie ryzykować, pewnie coś skopali znowu...zresztą jak widać sami nie są pewni czy to jest czy tego nie ma...ogólnie temat "wyróżnień" to dla mnie scam i unikam tego jak ognia, więc się zdziwilem, że coś mam w ofertach
@lewgorzkowski zwracam honor. W poprzednim wątku wrzucałam screeny potwierdzające, że nie ma opłat dodatkowych
a teraz wygląda to tak:
no właśnie! taki niemały skandal bym powiedział...
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ prosimy o wyjaśnienia
@Health___Beauty nie wiem co pokazuje kalkulator niemniej w tej promocji w rozliczeniach z allegro mimo że jest pozycja "prowizja od sprzedaży oferty wyróżnionej" to jej wartość wynosi 0zł
Naliczana jest tylko standardowa prowizja od sprzedaży
@_Likos_ Wejdź w wątek który podlinkowalam wcześniej - tam jest opłata za sprzedaż oferty wyróżnionej 0,00 zł a tu normalna prowizja. Sprawdzę później w rozliczeniach jak to wygląda bo mi się włączyło sporo tych promowań
@Health___Beauty sprawdzałem. Nalicza tylko standardową prowizje. Nie ma ani opłaty za wyróznienie ani dodatkowej prowizji ( są pozycje w rozliczeniach ale ich wartośc to 0zł)
@_Likos_ masz rację, w rozliczeniach jest prowizja za sprzedaż oferty wyróżnionej 0,00 co nie zmienia faktu, że ta informacja w edycji oferty wprowadza w błąd.