Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Dzień dobry . Mam pytanie: sprzedałam jako osoba prywatna na Allegro smartphona. Po odebraniu go przez kupujaca , kupujaca napisała mi,ze wszystko jest ok, poza porysowanym ekranem. W związku z tym rządza albo częściowo zwrotu pieniedzy,albo zwrotu towaru. Odpisałam,ze nie zdjela szybki ochronnej . Kupujaca przyznała mi racje i zaraz po tym zaczęła wymyślać,ze telefon jest porysowany i rzada zwrotu pieniedzy. Zalozyla dyskusje po czym poprosiła o pomoc Allegro. Dostałam taka odpowiedz. Na jakiej podstawie Allegro zmusza mnie jako osobę prywatna do zwrotu srodkow . Zakup był na Allegro pomiędzy dwoma prywatnymi osobami bez opcjii Smart. Nie udostępniałam możliwości zwrotu. Będę wdzieczna za odpowiedz.
Właśnie otrzymałam informacje,ze zaakceptowali wniosek kupującej i wypłaca jej srodki. Ode mnie nie będą zadali spłaty. Ale szczerze to jest to paranoja. Ode mnie kupujaca chciała 300 zł a do AP wnioskowała już o 800 zł i dostała!!!!!! Dla mnie to jest cyrk.
Ktoś tak decyduje i nie mi jest to oceniać. Załóż wątek na PoGadane i tam opiszemy co o tym myślimy, a myślimy....
W którym miejscu jest to PoGadane
Możesz nie mieć, masz za niski rank, u góry na belce między "Blog- Zgłoś swój pomysł".
1. Bo tylko krowa nie zmienia sdania
2. Bo tam pracują boty