Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Podczas tworzenia szkiców zdarza się, że brak np. pola na EAN, co później zmusza do łączenia z błędnym katalogiem (a błędy odrzuca, bo tak nazwał producent "Przesłano niepoprawne żądanie. Dane o produkcie dostarczone przez dostawcę nie mogą być modyfikowane." - mimo, że nazwy "LEGO BrickHeadz Elsa 41617 USZKODZONE OPAKOWANIE" nie nadało LEGO lecz jest od _brick_store ).
Najgorsze jednak jest to, że po zrobieniu kilku szkiców, gdy chcemy już je wycenić, czy zmodyfikować przed wystawieniem ich opis -okazuje się, że tekstu nie ma, nasze zdjęcia zniknęły i cała żmudna, wielogodzinna robota idzie w kosmos. To nie dzieje się po 90 dniach, nie ma setek szkiców.
Czy komuś też to się dzieje? Jaka jest przyczyna, że szkic zapisany po kilku godzinach, najdalej 3 dniach jest pusty? Nie zawsze jest możliwość natychmiastowej publikacji, bo naprawdę staramy się wyczerpująco informować Klienta.
Gdy powyższe pisałem, to szkic zrobiony pół godziny wcześniej jeszcze był OK, teraz po ok. 45 minutach od utworzenia są jeszcze tylko zdjęcia, bo cały opis zniknął (pardon - został jeszcze wiersz tytułu, ale zgubił część formatowania: Klocki LEGO Ninjago Movie 70612 - Mechaniczny smok zielonego ninja).
Co się dzieje?
@NajlepszyComPL nie powinno się tak dziać - szkice po edycji są automatycznie zapisywane i przechowywane przez 120 dni, o czym napisaliśmy w artykule. Podaj proszę przykładowe numery takich szkiców oraz jeśli to możliwe, to zrzuty ekranu z widocznym adresem, które wskazują na opisany problem.
@RaBarbar_ka Wróciłem do kompa z którego było wystawiane i widząc, że wszystko jest sprawdziłem na kompie z którego wystawiam -bez zmian tj. tylko tytuł. Na kompie gdzie był tworzony szkic edytując np. tytuł (dopisując/kasując 2-3 litery) w prawym górnym rogu pojawiało się przez ułamek sekundy "Zapisywanie szkicu oferty". Jednakże nie zostawał napis "Wszystkie zmiany są zapisane ostatnia edycja niecałą minutę temu". Gdy uzupełniłem cenę, formy dostawy itp. to pojawił się ten napis "Wszystkie zmiany są zapisane", ale zniknął opis. Fotki pozostały.
Teraz spróbujemy od razu wystawić ofertę.