Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Takie pytanie.Dlaczego przenosicie temat Allegro Odbiór w Punkcie ORLEN Paczka - gdzie można nadać taką przesyłkę?do zakładki Allegro Delivery bez żadnego ustosunkowania się i temat nagle umiera śmiercią naturalną, bo nikt tam nie zagląda?
Dla sprzedających temat jest ważny i interesujący dlatego powinien pozostać w zakładce "Zaawansowani sprzedawcy".Tym bardziej, że do Delivery nie było tam nawiązania.
Rozumiem, że temat jest ważny i gdybyś wszedł w ten wątek i przeczytał co dokładnie napisałem, że wrócę do Was z odpowiedzią i proszę o cierpliwość to pewnie byś nie poszedł z tak daleko idącymi wnioskami.
W mojej ocenie przeniesienie wątku na forum Allegro Delivery jest słuszne, bo rozmawiamy o komunikacji związanej z Allegro Delivery.
@gdvorek A to ciekawe, bo wszedłem w ten wątek Allegro Odbiór w Punkcie ORLEN Paczka - gdzie można nadać taką przesyłkę? i wcześniej i teraz i Twojego wpisu tam nie widzę.no chyba że z racji wieku padło mi już na wzrok .
@gdvorek Przepraszam Wpis jest jak najbardziej ale w tym temacie "[08.12.2025] Orlen Paczka: rozszerzyliśmy punkty odbioru o sieć sklepów Żabka"
Wpis oczywiście widziałem ale nie oznacza to, że w związku z tym mam się nie wypowiedzieć i inni mają mieć temat mniej widoczny.
"Temat skonsultuję i wrócę do Was z odpowiedzią i proszę o cierpliwość" dobrze wiesz jak to działa.Wracacie albo po kilku dniach albo temat idzie w zapomnienie do momentu aż ktoś się upomni.Zauważ, temat przeniesiony i nagle brak wpisów.Przypadek?Nie, poprostu mało kto zagląda do innych zakładek na gadane.
@ART_FOTO oczywiście, że możesz się w tej sprawie wypowiadać. Grzesiek pisał tylko, że nieprawdziwy jest Twój zarzut, że przenosimy temat na inne forum, żeby umarł, bo "nikt tam nie zagląda". Po pierwsze wątki ze wszystkich forów są widoczne na głównej stronie Gadane (w kolejności od najświeższej wypowiedzi w wątku), po drugie forum Allegro Delivery miało np. w listopadzie ponad 30.000 odsłon.
Co do powrotu z odpowiedzią, jesteśmy tutaj uzależnieni od czasu odpowiedzi zespołów, z którymi sprawę konsultujemy - natomiast mamy (dzięki Wam i Waszej aktywności, do czego zachęcam) całkiem niezłe wyniki w eskalacji różnych tematów. Ale gdyby tak się zdarzyło, że z jakimś tematem nie wrócimy w rozsądnym terminie 3 dni - oznaczajcie mnie koniecznie.
PS. Wątki na ten sam temat łączymy ze sobą - nie dlatego, aby je ukryć, ale aby uporządkować nieco forum. Wtedy tematy lepiej się indeksują w wyszukiwarkach, a tym samym lepiej posłużą innych poszukującym tych samych odpowiedzi.
@msniezek Nie napisałem że temat przenosicie żeby umarł, tylko po przeniesieniu do innej zakładki po prostu umiera.Taka prawda.Dopóki figurował w zakładce zaawansowani sprzedawcy, co chwilę ktoś się wypowiadał.Po przeniesieniu niestety martwa cisza.Co do zakładki Allegro Delivery uwierz ale dzisiaj zajrzałem chyba pierwszy raz i to tylko dlatego że szukałem tematu w którym się wypowiedziałem.Gdybym się w nim nie wypowiedział, to chyba uznałbym że został usunięty.Co do powrotu z tematem w "rozsądnym terminie 3 dni", szkoda że tyle czasu nie dajecie sprzedającym na rozwiązanie problemu.
co zrobiliście z kilkoma wątkami na ten sam temat, pochowaliście pod szafę 😉
Wszystkie tematy przeniosłem w jeden wątek:
[08.12.2025] Orlen Paczka: rozszerzyliśmy punkty odbioru o sieć sklepów Żabka.
Nic nie pochowaliśmy - wszystko znajdziesz w jednym miejscu.