Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zgodnie z treścią tej aktualności: "Jeszcze przez miesiąc możesz zgłaszać oferty samodzielnie" więc rozumiem, że po tym terminie możliwość samodzielnego zgłaszania zostanie wycofana. I moje zasadnicze pytanie: co z limitami?
Przy samodzielnym zgłoszeniu mogłem ustawić cenę i limit sztuk jaką ktoś mógł kupić w tej cenie. To dawało fajne możliwości reklamy. Czy będzie możliwość ustawiania takich limitów w nowej formule?
Proszę o odpowiedzi moderatorów, bo tylko wy możecie mieć taką wiedzę. Stałych zapychaczy tematów proszę o niespamowanie wątku.
@julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@AkcOgrod-pl Zdaje sie że testy już trwają ( a może już wlączono na stałe) . O ile dobrze zaobserwowałem to jeśli przeceniasz oferte o jakąś określona kwote ( pewnie ustawiony jest % ceny najniższej z 30 dni) to oznaczenie okazja pojawia sie samo, bez żadnego zgłaszania do strefy okazji.
A jak dokładnie ustawiony jest algorytm ? Tego prawdopodobnie nigdy sie nie dowiemy 😉
to nie ma żadnego znaczenia, chodzi mi tylko możliwość ustawienia limitów sztuk na klienta
@julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@_Likos_ zasady działania oznaczenia Okazja opisujemy w tym artykule.
@AkcOgrod-pl do 16.02. możecie zgłaszać swoje oferty do Okazji, później limity będą tylko przy okazji kampanii Allegro Days. W automatycznej zniżce ich nie będzie.