Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Podkusiło mnie wejrzeć w informacje jakie do mnie wysyła Allegro. I tak: między innymi.
|
||||
|
Problem pojawia się kiedy chcę skorzystać z sugestii SPRAWDŹ ODRZUCONE OFERTY kiedy kliknę pojawia mi się coś takiego.
co więc mam edytować? Gdzie szukać co nie zostało wystawione i dlaczego?
@cztery_bez_atu czy w ostatnim czasie czyściłaś ciasteczka i pamięć podręczną? Jeśli nie zrób to proszę i jesli nie pomoże, prześlij mi proszę jeszcze pełny zrzut tego powiadomienia, z którego przeszłaś do tej zakładki.
Wyczyściłam ciasteczka.
Próbowałam z innym systemem operacyjnym.
Próbowałam z innego kompa na którym był jeszcze inny system niż na poprzednim.
Jeżeli to ma być cały komunikat to będzie w częściach, ale to już jutro. Na dziś mam kompletnie dość. Czego bym nie zaczęła robić to same problemy.
@cztery_bez_atu już to weryfikuję. Jeżeli możesz podeślij proszę pełny zrzut ekranu.
|
a kiedy kliknę w link
| SPRAWDŹ ODRZUCONE OFERTY |
To przenosi mnie na stronę gdzie nie ma nic poza komunikatem " Nie znaleźliśmy takich ofert" co widać na załączonym zrzucie.
Po wyczyszczeniu filtrów widzę wszystkie oferty. Aktywne , zakończone i szkice, czyli tak jak gdybym nie widziała nic.
@cztery_bez_atu dziękujemy, ale potrzebujemy jeszcze pełny zrzut tego powiadomienia, z którego przeszłaś do tej zakładki. Czy możesz przesłać go za pomocą opcji "przekaż dalej" na adres spolecznosc@allegro.com?
@_HolaOla_ Poszło.
@cztery_bez_atu mam maila, więc bardzo Ci dziękuję i już działam.
@cztery_bez_atu dostałam już potwierdzenie od zespołu technicznego, że widok z zrzutu jest poprawny, ponieważ na ten moment nie masz żadnych, odrzuconych ofert. Niestety nie jesteśmy w stanie zweryfikować, czy ten widok był poprawny w chwili gdy dostałaś tę wiadomość, ponieważ od dnia otrzymania maila (10.08.2025) do początku tego tego wątku (19.08.2025) minęło 9 dni, więc w międzyczasie mogłaś poprawić tę ofertę, ale w tej chwili link poprawnie przekierowuje do zakładki "Mój Asortyment" z filtrami, które pokazują pustą listą ofert. Wszystko jest zatem w porządku.
@_HolaOla _ Nie jest w porządku. Nie wiem co tam było. Poza tym nie mam w zwyczaju trzymać zbędnych @ i po wystawieniu natychmiast je kasuję. Nie twierdzę że akurat w tym przypadku nie zapomniałam o skasowaniu, mogło się tak zdarzyć, ale to nie był pierwszy taki przypadek.