anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Upomnienie od Allegro i usunięcie przedmiotu - za co ??

big-apple0
#7 Wielbiciel#

Dzień doby.

Temat dotyczy wystawionych przez nasz sklep do sprzedaży klocków Lego jak w załączniku.

Oferta została USUNIĘTA przez allegro gdyż PODOBNO zmienił się stan oraz zostały nam z  tego powodu odebrane punkty, a dokładnie 20!

Jaki STAN ja się pytam i za co zabrane punkty???

W momencie trwania oferty stan nie był zmieniany, cały czas widniały jako NOWE, nie używane, nie powystawowe czy uszkodzone i nic nie było zmieniane!

Na swoim koncie sprzedajemy bardzo dużo RÓŻNYCH rodzajów klocków i nigdy nie mieliśmy takie problemu z allegro jak w tym przypadku!

Proszę o wyjaśnienie, bo może ja głupi jestem i czegoś nie rozumiem i proszę ustosunkować się do tego.

Dodam że nie zgadzam się z takim krokiem powziętym przez Państwa jak usunięcie oferty i zabranie nam punktów, dlatego wnoszę o przywrócenie oferty do sprzedaży w jej pierwotnym stanie oraz oddanie zabranych punktów.

Dziękuje za uwagę.SPÓR1.jpgSPÓR2.jpgSPÓR3.jpg

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

RED
#21 Demiurg#

@big-apple0 zapoznaj się z tym forum - allegro ma problem z parametrem stan nowy i uzywany

oznacz moderatorów

big-apple0
#7 Wielbiciel#

Dzięki, ale nie mam czasu szukać a po II czekam na odpowiedź od samego allegro...

@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@big-apple0 Proszę, podaj numer oferty, o którą dokładnie chodzi. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

big-apple0
#7 Wielbiciel#

@w_kiwi proszę bardzo 17148322055

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@big-apple0 W tej ofercie zmieniono stan z "używany" na "nowy" 6.02.2025. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

big-apple0
#7 Wielbiciel#

Z tym się nie zgodzę , nikt nie zmieniał stanu, proszę sobie sprawdzić że w momencie wystawienia oferty ustawiony stan był jako NOWY, więc bez sensu było by aby zmieniać status na UŻYWANY. A jeśli tak się stało to mogło być to przez pomyłkę, na pewno nie zamierzone i celowe działanie.

oznacz moderatorów

big-apple0
#7 Wielbiciel#

Ofertę wystawiłem ponownie ze stanem "Nowy" , informuję aby nie było jakichś niejasności na przyszłość. Dziękuje

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@big-apple0 Zapewniam, że to sprawdziłam i wskazałam Ci informacje zgodnie z historią oferty. Nawet jeśli nastąpiło to przez pomyłkę, przykro mi, ale nie ma to znaczenia. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów