anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

W opisie znajdują się zdjęcia spoza galerii. Usuń je z opisu - nie mogę wystawić oferty

MAMY ROZWIĄZANIE!
best_produkt
#9 Pomysłodawca#

Dzień dobry, próbuję wystawić kilka przedmiotów i za każdym razem po wpisaniu eanu wyskakuje mi komunikat "W opisie znajdują się zdjęcia spoza galerii. Usuń je z opisu." Czy jest jakaś awaria? Przedmioty wystawiam ręcznie przez przeglądarkę.  W tej chwili nie da się wystawić eanów 9788328151987  i 9788328168442

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @best_produkt. Temat jest nam znany i już pracujemy nad rozwiązaniem. Przekażę Twoje przykłady do naszego działu technicznego. Przepraszam za utrudnienia.  

oznacz moderatorów
kstach1
#9 Pomysłodawca#

Mam tak samo od kilku dni zgłaszałem i ręce umywają. 

oznacz moderatorów
ELMIXAGD_pl
#13 Ambasador#

To jest "standard Allegro".

Ja np. chcę wznowić aukcję, prawidłową, z kodem EAN - a Allegro każe mi ją połączyć z jakimś kompletnie innym produktem. Ewentualnie mogę wystawić aukcję, bez powiązania z produktem z katalogu.

I co mam teraz robić - muszę zgłaszać poprawki do "katalogu produktów Allegro". Pół biedy - gdy sprzedawca udostępnia kod EAN na swojej stronie. Można go wtedy zgłosić do poprawy. Jeśli sprzedawca nie udostępnia kodu EAN na swojej stronie , a zostały one "skradzione " przez inne firmy - to jest po prostu "pozamiatane" - nic nie można zmienić.

oznacz moderatorów
KSIAZKAKI
#9 Pomysłodawca#

Dzień dobry, 

chcemy dodać produkt (książka) o numerze ISBN  9788381680103

ciągle jest informacja, że nie można przejść dalej, bo "W opisie znajdują się zdjęcia spoza galerii. Usuń je z opisu."

Czy można prosić dział techniczny o naprawienie tego?

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@KSIAZKAKI Pracujemy nad usunięciem przyczyny tego problemu. Przepraszamy za utrudnienie.

Natalia
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów