anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wasi „specjaliści” każą mi wprowadzać kupujących w błąd.

Health___Beauty
#15 Entuzjasta#

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

ręce mi dziś opadają.

od ponad 2 tygodni próbuje wystawić ofertę serum do paznokci marki Regenerum. Produkt był w kategorii uroda serum do paznokci i skórek. Ale po waszych zmianach w kategoriach kosmetyki i dermokosmetyki markę Regenerum można wystawić tylko w dermo. A tam nie ma podkategorii serum do paznokci. Najpierw na czacie jedna pani kazała mi wystawić w kategorii dermokosmetyki olejki do ciała ale uznałam to za nieśmieszny żart więc pani skierowała sprawę do dalszej konsultacji. Ponieważ to już 2 tygodnie to dziś się przypomniałam i dostałam kolejny raz propozycję wprowadzania kupujących w błąd - żeby wystawić produkt w kategorii zdrowie - domowa apteczka - preparaty medyczne - na skórę. 
to nie jest ani preparat medyczny ani do stosowania na skórę. Czy możecie wy coś zadziałać w tej sprawie, bo pisanie z „konsultantami” to jedynie strata czasu. 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Health___Beauty nie mogę zapewnić, czy coś zdziałam, jeśli produkty marki Regenrum mają być w Dermokosmetykach, to tego nie przeskoczę, ale dowiem się, czy planują dodanie podkategorii produkty do paznokci, bo to by rozwiązało problem. 
Podaj proszę numer oferty i jeśli pisałaś o tym e-mailowo z nami to numer zgłoszenia. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Health___Beauty
#15 Entuzjasta#

@la_nika  Pani się upiera, że mam wystawić w produktach medycznych "na skórę". Nie można wystawić produktu w kategorii Uroda, bo to wprowadza w błąd kupujących ale wystawienie w kategorii zdrowie - preparaty na skórę choć to ani preparat medyczny, ani na skórę rzekomo wg "działu eksperckiego" ma być ok. Absurd.

Zgłoszenie 49814622 (pisałam z drugiego konta).

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Health___Beauty jeszcze nie otrzymałam odpowiedzi w sprawie dodania kategorii do paznokci w Dermokosmetykach, ale jeśli chcesz już wystawić oferty z tym produktem to najodpowiedniejszą kategorią w tym momencie jest Zdrowie -> Dermokosmetyki -> Dermokosmetyki do ciała -> Kremy do rąk i stóp.
Wiem, że nie jest idealnie, ale mamy już produkty tej marki (serum w lakierze, serum) w tej kategorii, abyś nie miała usuwanych ofert i blokowanej możliwości sprzedaży najlepiej będzie podpiąć się tam, a ja dam znać, gdy otrzymam odpowiedź na konsultację w tej sprawie. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

pinsplash
#21 Demiurg#

@k_owczarek1 jest przeciwniczką serum do paznokci

_______
BRÓSLI
oznacz moderatorów