Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry,
Próbuję połączyć kilka ofert tryptyków w oferty wielowariantowe, tak aby klienci mogli wybierać zarówno wzór, jak i szerokość produktu (72 cm, 99 cm, 129 cm).
Na początku wszystko wydaje się działać poprawnie – gdy jestem na ofercie o szerokości 72 cm, wyświetlają się zarówno dostępne wzory, jak i szerokości. Problem pojawia się w momencie, gdy wybieram wariant "99 cm" lub "129 cm". Wtedy:
1. znika możliwość wyboru wzoru
2. wariant "72 cm" przestaje być widoczny,
3. pojawia się nowy parametr: wysokość, która nie była dodawana przy tworzeniu oferty wielowariantowej.
Zależy mi na tym, aby w ofercie cały czas były widoczne trzy parametry (72, 99, 129 cm). Co robię nie tak i jak mogę to poprawić?
Cześć @pikaboo_kids, podaj proszę numery ofert o których wspominasz w swoim wątku.
Zgłoszę ten problem do odpowiedniego działu 🙂
W międzyczasie zgłosiłem już Twój przypadek do odpowiedniego działu zajmującego się tym tematem, czekam na więcej informacji 😉
Super, dziękuję 😊 Problem prawdopodobnie nie dotyczy jednej konkretnej oferty, ale – jak zauważyłam – pojawia się praktycznie przy każdej mojej ofercie w kategorii „Obrazy”.
Przykłady:
1. Znika opcja powrotu do poprzedniej szerokości – np. oferta działa poprawnie dla szerokości 72 cm, ale po przejściu na inny format nie ma już możliwości powrotu do 72 cm → 17475480294
2. Znika parametr „wzór”, a pojawia się „wysokość”, mimo że nie była ona dodawana → 17475272117
3. Brakuje wariantu „99 cm”, mimo że został dodany w konfiguracji → 17464107421
Co już sprawdziłam:
1. Łączyłam i rozłączałam oferty wielokrotnie w różnych konfiguracjach.
2. Testowałam różne kolejności dodawania ofert do zestawu wariantowego, próbując znaleźć „algorytm” 😁
3. Sprawdzałam, czy problem występuje zarówno w aplikacji mobilnej, jak i w przeglądarce – efekt jest taki sam.
Wszystkie oferty zostały połączone w zestaw wielowariantowy z dwoma parametrami: szerokość oraz wzór/kolor.
Mimo to parametry „mieszają się” – znikają lub pojawiają się losowo.
Bardzo zależy mi na tym, aby klient mógł swobodnie wybierać zarówno wzór, jak i rozmiar (72 / 99 / 129 cm) – bez utraty widoczności pozostałych wariantów po przełączeniu.