anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wykluczenie zamówień z jakości sprzedaży

Techmiks
#9 Pomysłodawca#

Dzień dobry,

chwielibyśmy wykluczyć negatywną opinię, którą wystawił nam klient, jak to zrobić? Stało się tak ponieważ została źle zsynchronizowana cena przez zewnętrzny podmiot, cena zamiast 1250zł wynosiła 222zł, klienci chcieli wykorzystać błąd cenowy. Niestety jeden z nich wystawił nam ocenę negatywną, mimo, że miał informację z Allegro, że mieliśmy do tego prawo. Pomysł o wykluczeniu oceny podsunął nam pracownik Allegro. Poniżej przesyłam zrzuty z maili oraz dyskusji z klientem. Proszę o pomoc Kamil Techmiks.

1.jpg2.png3.jpg

oznacz moderatorów
23 ODPOWIEDZI 23

broche1
#9 Pomysłodawca#

Dziękuję za interwencję.

Wlaśnie powiadomiono mnie, że w sklepie, gdzie nadaję przesyłki – kurier DHL pojawia się rzadko, zwykle 1-2 w tygodniu, o różnych godzinach, także porannych. Nie ma zatem znaczenia, kiedy i o której godzinie nadaję, bo ani dni ani godziny graniczne nie są respektowane.

Ze strony DHL dowiaduję się, że przewoźnik ma problemy kadrowe.

Bardzo proszę o przekazanie tej informacji do odpowiedniego działu, oraz rozważenie całkowitego wykluczenia z oceny Jakości Sprzedaży wszystkich przesyłek nadawanych DHL-em, skoro sytuacja u przewoźnika jest tak trudna.

Mam jeszcze pytanie, bo nie potrafię znaleźć wyraźnej odpowiedzi w regulaminie i cenniku.

Czy za podjazd kuriera DHL pod adres firmy, po jedną paczkę – jest pobierana opłata?

Dziękuję i pozdrawiam.

oznacz moderatorów

broche1
#9 Pomysłodawca#

@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

Dzień dobry.

Czy są już jakieś informacje w sprawie o wykluczenie z jakości sprzedaży zamówienia

nr d415ddf4-dc97-11ef-9f5e-11c970490ee1 ?

Dziękuję. Pozdrawiam.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

Dzień dobry @broche1! To zamówienie nie wlicza się już do jakości Twojej sprzedaży, wykluczyliśmy je.  

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

broche1
#9 Pomysłodawca#

@la_nika DZIĘKUJĘ!

oznacz moderatorów