Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wiecie co ? zaczynam mieć dość. Chciałbym poznać stanowisko allegro w sprawie nieprawidłowości w katalogu.
Pierwszy przykład:
Produkt w katalogu: Florovit obornik bydlęcy granulowany 20l - dwie najtańsze oferty - obornik tej samej marki ALE 10 LITRÓW. TOP OFERTA : OBORNIK 10 LITRÓW
Kolejny przykład:
Produkt : FLOROVIT OBORNIK GRANULOWANY BYDLĘCY PRO NATURA 10l ( tu powinny być podpięte produkty z przykładu wyżej)
TOP OFERTA :https://allegro.pl/oferta/obornik-granulowany-bydlecy-10l-nawoz-naturalny-ekologiczny-17344869126
ZUPEŁNIE INNA TAŃSZA MARKA
TAKICH PRAKTYK JEST MNÓSTWO
Wiec mam pytanie do @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ oraz @k_owczarek1
Czy allegro zamierza coś z tym zrobić??????
Schowaliście wszystkie oferty pod jedną TOP OFERTĄ a teraz te TOP OFERTY wyglądają tak jak to Wam pokazałem powyżej.
Po co mam robić atrakcyjną cene skoro ktoś podpina produkt połowe mniejszej objetości albo zupełnie innej marki i to JEGO produkt jest widoczny ????????
Czy mamy zacząć stosowac te same praktyki i podpinac sie pod inne droższe produkty aby nasze były widoczne ??????????
Wytłumaczcie mi prosze jaki jest sens tego co zrobiło allegro ( widok produktowy) jeśłi nie potrafi tego poprawnie wprowadzić?????????
Kolejne pytanie . Czy w obecnej sytuacji JEST SENS planować dalszy rozówj na allegro ? czy juz całkiem gdzieś indziej sie przenieść ??????
Zauważcie że nie mam problemu z kosztami , prowizjami, obsługą klienta, dyskusjami , jakoscią sprzedaży ani innymi kosztami i wymaganiami allegro. Mam problem WYŁĄCZNIE Z JAKOŚCIĄ USŁUGI jaka oferuja platforma.
Rozumiem oczekiwania allegro wobec użytkowników. Natomiast w zwiazku z kosztami które już przekraczaja 20% wartości BRUTTO sprzedaży ORAZ KOSZTÓW WYSYŁKI. Chyba mamy prawo oczekiwać iż usługi dostarczone przez allegro bedą choćby przywoitej jakości i bedą pozwalały na uczciwą sprzedaż
Dla jasności od trzech dni zgłaszałem oferty przez system a one nadal są w najlepsze TOP OFERTAMI
Licze na jakies rzetelne odniesienie sie do poruszonej kwestii.
Z góry dziekuje.
@_Likos_ oczywiście, że tak.
@Bayerowsky spokojnie :DD mam na uwadzę planowanie urlopu osobom naruszającym nasz regulamin. Więc zachęcam do jego przestrzegania.
Większość z nas sprzedających już dawno opuściliśmy **piiip** na poczet swojego sklepu internetowego, a tu wchodzimy popatrzeć jak ten cyrk kuleje.
Nic z tym nie zrobisz...bo Allegro ma zawsze rację. Ja juz się stamtąd ewaukuowałam, bo nie jestem piskiem, ktoremu wydaja komendy, a jest tu ich wiele.
@_Likos_ Allegro za wszelką cenę broni swojego błędu > KATALOG . tak jak Trump broni Muska i jego dziecka > TESLI😂