anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Katalog produktów i top oferta

_Likos_
#21 Demiurg#

Wiecie co ? zaczynam mieć dość. Chciałbym poznać stanowisko allegro w sprawie nieprawidłowości w katalogu.

Pierwszy przykład: 

https://allegro.pl/oferta/florovit-pro-natura-obornik-granulowany-bydlecy-10l-naturalny-organiczny-1...

Produkt w katalogu: Florovit obornik bydlęcy granulowany 20l  - dwie najtańsze oferty - obornik tej samej marki ALE  10 LITRÓW. TOP OFERTA : OBORNIK 10 LITRÓW

Kolejny przykład:

Produkt : FLOROVIT OBORNIK GRANULOWANY BYDLĘCY PRO NATURA 10l ( tu powinny być podpięte produkty z przykładu wyżej)

TOP OFERTA :https://allegro.pl/oferta/obornik-granulowany-bydlecy-10l-nawoz-naturalny-ekologiczny-17344869126

ZUPEŁNIE INNA TAŃSZA MARKA

TAKICH PRAKTYK JEST MNÓSTWO

Wiec mam pytanie do  @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_   oraz @k_owczarek1 

Czy allegro zamierza coś z tym zrobić??????

Schowaliście wszystkie oferty pod jedną TOP OFERTĄ a teraz te TOP OFERTY wyglądają tak jak to Wam pokazałem powyżej. 

Po co mam robić atrakcyjną cene skoro ktoś podpina produkt połowe mniejszej objetości albo zupełnie innej marki i to JEGO produkt jest widoczny ????????

Czy mamy zacząć stosowac te same praktyki i podpinac sie pod inne droższe produkty aby nasze były widoczne ??????????

Wytłumaczcie mi prosze jaki jest sens tego co zrobiło allegro ( widok produktowy) jeśłi nie potrafi tego poprawnie wprowadzić?????????

Kolejne pytanie . Czy w obecnej sytuacji JEST SENS planować dalszy rozówj na allegro ? czy juz całkiem gdzieś indziej sie przenieść ??????

Zauważcie że nie mam problemu z kosztami , prowizjami, obsługą klienta, dyskusjami , jakoscią sprzedaży ani innymi kosztami i wymaganiami allegro. Mam problem WYŁĄCZNIE Z JAKOŚCIĄ USŁUGI jaka oferuja platforma.

Rozumiem oczekiwania allegro wobec użytkowników. Natomiast w zwiazku z kosztami które już przekraczaja 20% wartości BRUTTO sprzedaży ORAZ KOSZTÓW WYSYŁKI. Chyba mamy prawo oczekiwać iż usługi dostarczone przez allegro bedą choćby przywoitej jakości i bedą pozwalały na uczciwą sprzedaż

Dla jasności od trzech dni zgłaszałem oferty przez system a one nadal są w najlepsze TOP OFERTAMI 

Licze na jakies rzetelne odniesienie sie do poruszonej kwestii.

Z góry dziekuje.

oznacz moderatorów
43 ODPOWIEDZI 43

gdvorek
Moderator
Moderator

@_Likos_ oczywiście, że tak.

@Bayerowsky spokojnie :DD mam na uwadzę planowanie urlopu osobom naruszającym nasz regulamin. Więc zachęcam do jego przestrzegania.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów

konto zamknięte
Nie dotyczy

Większość z nas sprzedających już dawno opuściliśmy **piiip** na poczet swojego sklepu internetowego, a tu wchodzimy popatrzeć jak ten cyrk kuleje. 

oznacz moderatorów

LingerieA
#8 Zapaleniec#

Nic z tym nie zrobisz...bo Allegro ma zawsze rację. Ja juz się stamtąd ewaukuowałam, bo nie jestem piskiem, ktoremu wydaja komendy, a jest tu ich wiele. 

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#

@_Likos_ Allegro za wszelką cenę broni swojego błędu > KATALOG . tak jak Trump broni Muska i jego dziecka > TESLI😂

oznacz moderatorów