anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

zaginiona paczka węgry packeta

MAMY ROZWIĄZANIE!
maba_butik1
#9 Pomysłodawca

Dzień dobry 

Pisze tu ponieważ wszystkie inne kanały kontaktu pozostają głuche albo odpisują mi jakieś głupoty. 12 sierpnia wysłałam paczkę na pobraniem na Węgry Packeta / Zasilkovna Z1100244844  paczka została zagubiona. Do dziś mimo składania reklamacji, wysyłania dokumentów  i wysyłania dziesiątek wiadomości sprawa nie została wyjaśniona. Na mojego ostatniego maila otrzymałam odpowiedź z potwierdzeniem przelewu za zupełnie inną reklamację i kiedy na niego odpisałam i zaznaczyłam za która paczkę (również zagubioną ) był to przelew żadnej odpowiedzi już nie otrzymałam. Kontaktowałam się z pocketa i otrzymałam informację że ta paczka nie została nigdy reklamowana i oni tak mają w systemie. Co ja mam z tym zrobić !!! @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane

@maba_butik1 czy zgłoszenie dot."Na mojego ostatniego maila otrzymałam odpowiedź z potwierdzeniem przelewu za zupełnie inną reklamację i kiedy na niego odpisałam i zaznaczyłam za która paczkę (również zagubioną ) był to przelew żadnej odpowiedzi już nie otrzymałam." to korespodencja 53658565?

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
maba_butik1
#9 Pomysłodawca

nie jestem pewna które było ostatnie ale pierwotnie dotyczyło to zgłoszenie nr 175576184331330361

oznacz moderatorów
maba_butik1
#9 Pomysłodawca

ostatni mail z mojej strony był na allegro.kontakt@allegro.pl  

wt., 7 paź, 09:43

na który nigdy nie otrzymałam odpowiedzi 

oznacz moderatorów
_HolaOla_

@maba_butik1 tak, to jest to samo zgłoszenie. Przepraszam za tę sytuację i poprosiłam już zespół o jak najszybszy kontakt z Tobą w tej sprawie. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
maba_butik1
#9 Pomysłodawca

dziękuję to nie jest mała kwota a trwa to już prawie 2 miesiące

oznacz moderatorów