Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Dlaczego moja oferta betonowa Sowa została zakończona niby z powodu błędnej kategorii? Przeciez kategoria jest odpowiednią. Figury i rzeźby a jest to figura. Sprawdzałem inne kategorie i żadna nie pasuje tak jak ta, która była dotychczas. Proszę o naprawienie tego.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Stelmach91 Proszę, podaj numer oferty, o którą chodzi.
16002 chyba o to chodzi?
@Stelmach91 Numer oferty powinieneś mieć w powiadomieniu, jakie otrzymałeś w sprawie zakończenia oferty. To, co wskazałeś na zrzucie, to komunikat w formularzu wystawiania.
Nie ma numeru w mailu żadnego.
17078205448 moze ten
@Stelmach91 Dziękuję. W jakiej dokładnie kategorii procujesz wystawić ofertę? Produkt znajduje się w kategorii Dom i Ogród -> Wyposażenie -> Dekoracje domu -> Figurki i rzeźby. Jeśli jest to właśnie ta kategoria, to proszę, dodaj zrzut całego ekranu z formularza wystawiania oraz widocznym komunikatem o błędzie.
@Stelmach91 Zaznaczyłam w swoim komentarzu, że proszę o zrzut całego ekranu - to znaczy bez wycinania, wraz z paskiem adresowym przeglądarki, datą i godziną.
Tak wystarczy?
@Stelmach91 Dziękuję. Już skonsultuję to z działem technicznym.