Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Powiedzcie mi jak to jest,niektórzy sprzedawcy oszukują,sprzedają wadliwy towar,zaklada się dyskusje,allegro nic z tym nie robi traci się pieniadze,a jak ktoś kupi na innym koncie,nie zapłaci to ma zawieszone konto swoje jak i drugiego domownika a sprzedawca zamiast poczekać na wpłatę w ten sam dzień wystawia jeszcze raz towary.Czy to jest uczciwe?Mam zawieszone konto ponieważ syn kupił Laptop i nie zapłacił ,ponieważ ten sam laptop za kilka chwil był wystawiony na aukcji,
Prowadzisz w tej sprawie korespondencję z Allegro? Co ci napisali?
Ty też masz dość CZARNEJ LISTY KUPUJĄCYCH? Poprzyj pomysł!
Kompletnie nic a sprzedawca ma to gdzieś
Zawiesili mi konto
Pora zawołać kawalerię - @nat_not . @_HolaOla_ , @cloudcloud możecie jakoś pomóc?
Płać kartą i w razie oszustwa zgłaszaj w banku reklamacje (chargeback) a nie allegro dyskusje, allegro klientów ma od dawna gdzieś i ja też kilka razy straciłbym pieniądze gdyby nie bank...
Zawiesili mi konto dlatego że na innnym koncie,mojego byłego była blokada,chociaż nie mieszka już ze mną to on musi wyjaśnić sprawe,bo inaczej nie odwieszą mi konta
@Client41379877 Niezupełnie tak jest. Jak już kilkukrotnie informowali Cię nasi pracownicy, Twoje konto zostało zablokowane, ponieważ według naszej weryfikacji, dostęp do niego miała osoba, której inne konto jest objęte sankcjami w naszym serwisie. Stanowi to naruszenie regulaminu, więc konieczne są tutaj wyjaśnienia właściciela tego konta.
Dopóki nie będe miała odwieszonego konta nie będe płacić rachunków.Pozdrawiam
Konto z sankcjami ,już zwrócona jest wpłata 151 zł,przesłał potwierdzenie wpłaty,którą miał zwrócić krzysztof [edycja] na koncie [edycja],a dalej moje konto jest zablokowane.Nie można pisać z konta [edycja] ponieważ jest blokada,a mail jest usunięty dlatego aktywne jest konto [edycja] z mailem [edycja],ale jak pisze to muszę pisać z konta [edycja],nie mogę pisać to niemożliwe.Proszę o załatwienie mojej sprawy i odblokowanie konta Client41379877,ktore niesłusznie jest zawieszone.