anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zdecydujcie się wreszcie.

cztery_bez_atu
#15 Entuzjasta

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Wzięłam się za wystawianie zakończonych przez " Allegrową inteligencję " aukcji. Aukcja w zakończonych widnieje jako połączona z katalogiem. Klikam więc " wystaw podobną " a Zrzuty 2025-08-29 20-38.jpgefekty tego widać na kolejnych zrzutach,.

Zrzuty 2025-08-29 20-42.jpg

Zrzuty 2025-08-29 20-45.jpg

Zrzuty 2025-08-29 20-49.jpg

I to by było na tyle. Mam nadzieję że ktoś się zajmie tematem.

oznacz moderatorów
25 ODPOWIEDZI 25

pecela
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@cztery_bez_atu @atechnik_sklep

Okazuje się że jest taka marka jak Ce-Mi. Nie ma ona nic wspólnego z CEMI, ani nawet elektroniką, produkują flagi.

oznacz moderatorów

atechnik_sklep
#14 Krzewiciel

Czyli Allegro skompilowało sobie to wszystko w ramach "flagowych układów scalonych" marki Ce-Mi ;). Oczywiście do głupiego błędu nie mogą się przyznać bo standardy korpo nie pozwalają na to. Zamiast prosto "jest błąd, poprawimy" to koropogadka "skonsultuję z zespołem" i podobne **piiip**olety. 😉

oznacz moderatorów

cztery_bez_atu
#15 Entuzjasta

@Syrena_zT Upłynęło następne 5 dni i nadal nic się nie dzieje. Jak nie mogłam wpisać prawidłowego producenta tak nadal nie mogę. Chyba że zacznę podawać tego producenta flag którego podpowiada mi system. 

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@cztery_bez_atu Alicja Ci odpowiedziała: zgłosiłam już potrzebę dodania "cemi" do słownika. Natomiast na ten moment rozwiązanie jest takie jak wyżej. 

Nie mam informacji kiedy to zostanie dodane do słownika. 

Nicol
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

cztery_bez_atu
#15 Entuzjasta

@N_Nitka28 

Więc " lecim na Szczecin". W międzyczasie uzbierało się już trochę pozycji pochodzących od tego producenta. Na wszelki wypadek zarchwizowałam sobie sobie tę radę i poczekamy na pierwszą "uwaloną " aukcję.

Tam nie trzeba nic dodawać. Wystarczy tylko aby szukajka działała poprawnie i wyszukiwała to co jest wpisane a nie żyła swoim życiem.

oznacz moderatorów

cztery_bez_atu
#15 Entuzjasta

@N_Nitka28 

Upłynęły następne 2 dni a wszystko nadal jest jak było.

oznacz moderatorów