anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zdecydujcie się wreszcie.

cztery_bez_atu
#15 Entuzjasta

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Wzięłam się za wystawianie zakończonych przez " Allegrową inteligencję " aukcji. Aukcja w zakończonych widnieje jako połączona z katalogiem. Klikam więc " wystaw podobną " a Zrzuty 2025-08-29 20-38.jpgefekty tego widać na kolejnych zrzutach,.

Zrzuty 2025-08-29 20-42.jpg

Zrzuty 2025-08-29 20-45.jpg

Zrzuty 2025-08-29 20-49.jpg

I to by było na tyle. Mam nadzieję że ktoś się zajmie tematem.

oznacz moderatorów
25 ODPOWIEDZI 25

pecela
#19 Nestor ⭐

@cztery_bez_atu @atechnik_sklep

Okazuje się że jest taka marka jak Ce-Mi. Nie ma ona nic wspólnego z CEMI, ani nawet elektroniką, produkują flagi.

oznacz moderatorów

atechnik_sklep
#14 Krzewiciel

Czyli Allegro skompilowało sobie to wszystko w ramach "flagowych układów scalonych" marki Ce-Mi ;). Oczywiście do głupiego błędu nie mogą się przyznać bo standardy korpo nie pozwalają na to. Zamiast prosto "jest błąd, poprawimy" to koropogadka "skonsultuję z zespołem" i podobne **piiip**olety. 😉

oznacz moderatorów

cztery_bez_atu
#15 Entuzjasta

@Syrena_zT Upłynęło następne 5 dni i nadal nic się nie dzieje. Jak nie mogłam wpisać prawidłowego producenta tak nadal nie mogę. Chyba że zacznę podawać tego producenta flag którego podpowiada mi system. 

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@cztery_bez_atu Alicja Ci odpowiedziała: zgłosiłam już potrzebę dodania "cemi" do słownika. Natomiast na ten moment rozwiązanie jest takie jak wyżej. 

Nie mam informacji kiedy to zostanie dodane do słownika. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

cztery_bez_atu
#15 Entuzjasta

@N_Nitka28 

Więc " lecim na Szczecin". W międzyczasie uzbierało się już trochę pozycji pochodzących od tego producenta. Na wszelki wypadek zarchwizowałam sobie sobie tę radę i poczekamy na pierwszą "uwaloną " aukcję.

Tam nie trzeba nic dodawać. Wystarczy tylko aby szukajka działała poprawnie i wyszukiwała to co jest wpisane a nie żyła swoim życiem.

oznacz moderatorów

cztery_bez_atu
#15 Entuzjasta

@N_Nitka28 

Upłynęły następne 2 dni a wszystko nadal jest jak było.

oznacz moderatorów