czy Wy wiecznie musicie "udoskonalać" ten portal ?
Czy Was drodzy współtowarzysze niedoli na tym portalu - wk... nowy wygląd - i "celowanie" w tabelki których nie widać ? Może szukacie kogoś na etat do działu udoskonalania - chętnie się zatrudnie - wystarczy prowadzić destrukcję.
oczywiście wyżej to niewinny przykład - gdzie teraz nie wejdzie to jest celowanie w tabelki niewidzialne .......
@Butiktalulla prześlij proszę zrzut pełnego ekranu z zakładki, o której piszesz.
Zakładka Zamówienia, widok klasyczny, kogoś poniosło ze zmianami, bez urazy, ale wszystko się zlewa, aż oczy bolą. Mówimy tutaj o widoku na komputerze w przeglądarce.
@NOR-BIT @sekawesekawe Tak, jak napisała wyżej Monika, potrzebujemy zrzutów ekranu, aby zweryfikować problem.
tak wygląda teraz zakładka zamówienia - tu wszedzie powinny być ramki, teraz wszystko się zlewa w jedną całość na ekranie.
Nie mam pojęcia kto to wymyślił i kto zaakceptował ale te osoby nie powinny tam pracować.
Nowy widok jest fatalny, wszystko się zlewa, Allegro czy możecie to poprawić, oczy bolą!!
@gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ u mnie to samo co to ma być ???
Wcześniej było wszystko w porządku, a teraz to taka zabawa na czuja - czy trafisz w niewidzialną ramkę? 😞 😞 😞
@Butiktalulla @kostas11 @Maren156 @SklepKubiko @NOR-BIT już weryfikujemy tę sytuację. Postaramy się jak najszybciej wrócić do was z wieściami.
To jest jakieś nieporozumienie, nic nie widać, kto to wymyślił???
Potwierdzam.Jest to duże utrudnienie przy zakupach.
@Butiktalulla @SklepKubiko @NOR-BIT @Syrena_zT jaki macie system bo mam wrażenie że albo naprawili albo to wina systemu, tak mam na 7 a na 11 jest wszystko Ok 😉
Faktycznie, coś jest na rzeczy z tym systemem. To mnie tknęło i sprawdziłem na przeglądarce Firefox, wydaje się, że tutaj wyświetla się OK. Natomiast na Google Chrome jest kłopot.
U mnie to samo przednia wersja była dużo bardziej czytelna i intuicyjna, teraz to jest gorsza żeby nie powiedzieć brzydko.
Otrzymałam informację, że wprowadziliśmy już poprawkę i dane z zakładce zamówienia powinny wyświetlać się już prawidłowo 🙂 @kostas11 tak, problem dotyczył niewspieranego już systemu Windows 7 korzystających i przeglądarki Chrome (wersja 109 lub starsza).