Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam pytanie odnośnie zamówienia c6cb3980-f7c5-11ef-a8d3-1154fd9153a6, gdzie klientka kupiła towar na kwotę 82,99 zł dopłaciłam do Smarta 4,99 zł. Klientka zwróciła produkt za 49,99 zł, a zostawiła za 33 zł i nie widzę bym otrzymała część zwrotu do Smarta. @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Próbowałam na czacie uzyskać jakieś info, ale od wczoraj "Obecnie wszyscy doradcy są zajęci"
@FH2024 zwrot prowizji jest w jednej pozycji , obejmuje prowizję podstawową oraz dopłatę do smarta , ale w Twoim przypadku zwrot za smarka będzie częściowy .
Wiem, że częściowy, ale nigdzie go nie widzę. Przy zwrocie całego zamówienia jest widoczny
A w tym przypadku jest pobrana prowizja 6,77 zł za produkt zwracany i oddana prowizja plus prowizja 4,47 zł za produkt za 33 zł i pbrana kwota do smarta 4,99 zł nie ma częściowego zwrotu
@FH2024 jaką masz kwotę zwrotu prowizji ?
dokładnie ta , która zotała pobrana przy zakupie nic wiecej czyli 6,77 zł
@FH2024 zmienili , jest osobna pozycja , tak wygląda zwrot za smarka
Ja czegos takiego nie mam, wchodząc w rozliczenie Allegro wpisując id zamówienia mam tylko to co napiałam wcześniej. Natomiast postępując dokładnie tak samo przy zwrocie całościowym jest kwota zwrotu do smarta. A może ten częściowy należy szukać gdzie indziej ?
@FH2024 widzę ,że zwroty za smarka są księgowane z opóźnieniem , jeśli to świeża sprawa zweryfikuj za godzinkę
Zakub był 3 marca, a zwrot 7 marca więc to nie jest świeża sprawa
@FH2024 tak powinien wyglądać zwrot prowizji oraz dopłata do smarka . Co Masz po wklejeniu ID zamówienia ? Zrób zrzut taki jak mój , uznania zaznaczyłem na czerwono
Dziękuję za pomoc i zaangażowanie:), przepraszam za błędy.
Cześć, @FH2024. Już to weryfikuję. Niedługo wrócę do Ciebie z dalszymi informacjami.
@MiMary pokaż fotkę
Cześć, @mdrogeria, proszę bardzo, już powinna być widoczna.
@FH2024, przekazałam już sprawę do zespołu technicznego. Dam znać, gdy otrzymam odpowiedź!
Cześć, @FH2024. Otrzymałam informację, że brak korekty opłat wynikał z opóźnień systemowych po stronie przewoźnika. Już zabezpieczyliśmy się przed takimi sytuacjami, więc problem nie powinien występować w przyszłości. Przepraszam za utrudnienia!
Zleciliśmy już proporcjonalny zwrot kosztów nadania przesyłki Allegro Smart. Niedługo uznanie powinno pojawić się w rozliczeniach.
Dziękuję, już wszystko się zgadza.
ja tez miałam zwrot od kogoś cześci tolwaru i zwrócili mi całośc
to sa dwie pozycje
najlepiej jak wkleisz sobie w zakładce finanse ten długi numer zamówienia
znajdziesz go w szczegółach kupującego i wpiszesz id zamówienia i tam pojawi ci się wszystko co pobrało i zwróciło allegro dodam ze nie jest to od razu różnica jest nawet całego dnia