anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro Delivery DHL od 7 kwietnia

MAMY ROZWIĄZANIE!
kostas11
#21 Demiurg#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  powiedźcie mi czy jak dołączy DHL do Allegro Delivery podjazd będzie darmowy od pierwszej paczki ?

Bo powiem Wam że jak zrobicie płatne czy wprowadzicie do innych z pakietu Delivery darmowe od 5 szt to trzeba będzie się pożegnać, na dziś mam z reguły po jednej góra dwóch jednego przewoźnika, ostatnio miałem 1 x One Box DPD, One Box UPS i Orlen 😞  Gdzie ta wasza ekologia ?

Czy nie można zrobić jednego kuriera obsługującego sprzedawcę do wyboru przez sprzedającego, przecież ja wiem lepiej co terminowo wychodzi mi z firmy !!!

________
Κώστας
oznacz moderatorów
41 ODPOWIEDZI 41
TomBanknoter
#18 Luminarz#

@kostas11 Mi to już nie robi różnicy, co najwyżej utwierdza w przekonaniu, że decyzja o ewakuacji z tego chorego miejsca była słuszna 😋

oznacz moderatorów
ACQUATICA
#11 Animator#

Mnie to Allegro już bawi. Ostatnio były 4 paczki, jedna do Allegro One, jedna Pocztex, jedna inpost i jedna Orlen. Najpierw spacerek do jednego paczkomatu, później do drugiego, później do punktu 200  m dalej, a później na pocztę. Na wysłanie 4 paczek poświęciłem pół godziny (nie licząc przygotowania). Nie wiedziałem czy śmiać się, czy płakać. teraz dojdzie DHL czyli odwiedzę jeszcze Żabkę, którą tak "uwielbiam" by nadać DHL. I jeszcze musisz pamiętać godzinę graniczną wszystkich. To powoli przestaje bawić... 

oznacz moderatorów