Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Powód: nie otrzymałem produktu. A oto treść:
Opis problemu: Z uwagi na przykazanie przesyłki dopiero dziś do odbioru czy można wydłużyć czas odebrania do poniedziałku do 20:00 Niestety musiałem wyjechać z miejsca położenia Allegro Box
Zamówienie z niedzieli 12.01. wysłane przed czasem 13.01. a dziś umieszczone w paczkomacie:
Oczekuje na nadanie
2025-01-13, 12:49
W drodze
2025-01-13, 19:24
Odbierz paczkę
2025-01-15, 14:15
Czyli w zasadzie mieści się w czasie. Przesyłka A001IQZVK2
@Health___Beauty Raczej bym powiedział, że nie bardzo wiedzą, do czego służy dyskusja, oraz z nieznanych mi bliżej powodów wierzą, że sprzedający może wszystko. Wczoraj np. inna kupująca żaliła się, że nie ma kodu do odbioru przesyłki.
PS. Co zrobiłaś i czy dyskusja się zakończyła?
@TomBanknoter Wszyscy jedziemy na tym samym wózku :))
Panu od szamponu napisałam, że ma się kontaktować z przewoźnikiem bo my jako sprzedawca nie mamy możliwości przedłużenia odbioru paczki. Paczkę odebrał i dyskusję zakończył.
pani od perfum to w ogóle jest jakiś wyższym poziom abstrakcji. Napisała wiadomość że nie odebrała paczki i żeby jej wysłać ponownie - to było przed samymi świętami więc jej napisałam żeby się przypomniała po świętach. Po świętach pisze, ja jej potwierdzam Że możemy wysłać jak tylko opłaci ponowną wysyłkę, przez tydzień cisza po czym nagle dyskusja. Jak pytam po co pisała że chce ponownej wysyłki a teraz zakłada dyskusję to mi napisała że „zmieniła zdanie bo jej obsługa nie odpowiada”. Jak zapytałam co jest nie tak w obsłudze to napisała właśnie o tym SMSie co to Go nie było. Bo to przecież sprzedawca wysyła SMSy o tym że paczka czeka w paczkomacie :)))
.
@TomBanknoter Mogę przedłużyć czas na odbiór maksymalnie o 48 godzin i tak też zrobiłam.
@w_kiwi Dziękuję, czas by upływał w piątek po południu, więc o 48h powinno wystarczyć. A może sobota i niedziela się nie liczy? A może jeszcze poprosimy @Allegro_One , czy da się do końca poniedziałku?