anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak podjazdu kuriera

WarsztatNadruku
#11 Animator#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

Dzień dobry 

Proszę o informację dlaczego kurier nie podjechał odebrać paczki. Paczka nadana w dniu dzisiejszym i w dniu dzisiejszym miał również się stawić kurier po jej odbiór, ale tak się nie stało.

Proszę o wyjaśnienie tej sprawy bo w UPS nikt nie chce ze mną rozmawiać bo to nie ja mam z nimi podpisaną umowę. 

Zrzut ekranu 2024-10-2 o 17.26.58.png

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

WarsztatNadruku
#11 Animator#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

Czy dziś kurier UPS łaskawie podjedzie odebrać paczkę czy mam sobie sama ją nadać w punkcie? A skoro wymagacie mieć ich jako wybór to ogarnijcie żeby kurierzy odbierali paczki na czas albo zmieńcie godziny graniczne do jakich takich kurierów można zamówić aby byli po paczki tego samego dnia którego się ich zamawia. 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@WarsztatNadruku Interweniowaliśmy w Twojej sprawie u przewoźnika. Wysłaliśmy wiadomość mailową ze szczegółami również do Ciebie. Mam nadzieję, że problem zostanie dzisiaj rozwiązany.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

WarsztatNadruku
#11 Animator#

@nat_not wiadomość dostałam o interwencji, ale wolałabym dostać jasną wiadomość że kurier dziś odbierze paczkę. 

oznacz moderatorów

WarsztatNadruku
#11 Animator#

@nat_not proszę również o nie branie pod uwagę tej wysyłki z uwagi na opóźniony podjazd kuriera.  

oznacz moderatorów