Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Dzień dobry
Proszę o informację dlaczego kurier nie podjechał odebrać paczki. Paczka nadana w dniu dzisiejszym i w dniu dzisiejszym miał również się stawić kurier po jej odbiór, ale tak się nie stało.
Proszę o wyjaśnienie tej sprawy bo w UPS nikt nie chce ze mną rozmawiać bo to nie ja mam z nimi podpisaną umowę.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Czy dziś kurier UPS łaskawie podjedzie odebrać paczkę czy mam sobie sama ją nadać w punkcie? A skoro wymagacie mieć ich jako wybór to ogarnijcie żeby kurierzy odbierali paczki na czas albo zmieńcie godziny graniczne do jakich takich kurierów można zamówić aby byli po paczki tego samego dnia którego się ich zamawia.
@WarsztatNadruku Interweniowaliśmy w Twojej sprawie u przewoźnika. Wysłaliśmy wiadomość mailową ze szczegółami również do Ciebie. Mam nadzieję, że problem zostanie dzisiaj rozwiązany.
@nat_not wiadomość dostałam o interwencji, ale wolałabym dostać jasną wiadomość że kurier dziś odbierze paczkę.
@nat_not proszę również o nie branie pod uwagę tej wysyłki z uwagi na opóźniony podjazd kuriera.