Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy jeśli allegro pay dopiero zostało aktywowane otrzymam jeszcze kupon -100zł na rowery przy zakupie z allegro pay? Na tą chwilę 48h po aktywacji nie mam go na koncie.
@Kudasinski sprawdź proszę, czy kupon jest w odpowiedniej kategorii (nr 16420) i czy jako metodę płatności wybierasz Allegro Pay.
Cena rowerku była za niska. Już działa, rower kupiony. dziękuję.
Niestety na moim koncie nie wyświetla się kupon - 100zl na rowerek. Czy mogłabym prosić o weryfikację z czego to wynika oraz o dodanie kuponu? Pozdrawiam
@Szmajd94 tak jak napisał już wcześniej @matt_rose, kupony zostały przyznane 17.06 użytkownikom, na podstawie ich aktywności na platformie. Nie ma żadnych warunków, które muszą spełnić — nie przyznajemy tych kuponów dynamicznie. Jeśli go nie otrzymałeaś automatycznie, nie możemy go przyznać.
Witam. Nie mam kuponu 100zl na rower. Nie wyświetla mi się
Chciałabym skorzystać z promocji 100 zł na rower. Już korzystałam ze zniżki 100 zł ale nie w kategorii rowery
Bo nie wzyscy go dostaja
to losowe
Dzień dobry, czy mogę prosić o przyznanie kuponu na rower 100 zł przy płatności allegro Pay?
@Client:135870717 Zajrzyj do odpowiedzi w tym wątku.
A czy jest szansa na przeniesienie kuponu z jednego konta na drugie? Możliwość aktywowania Allegro pay jest zablokowana na koncie w którym mam przyznany kupon, jednak do nowego konta nie został przyznany kupon.
@Client:135870717 niestety nie ma takiej możliwości.
Trochę to słabe, no ale trudno, czyli kupony mieć nie będę 😞
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
potrzebuje pomocy, chciałabym skorzystać kuponu -100 zł na produkty z kategorii rowery, niestety nie mam tego kuponu dostępnego na koncie. Spełniłam wszystkie warunki promocji - aktywowałam Allegro Pay, dokonałam zakupu z Allegro Pay, ale kuponu cały czas brak. Pisałam do supportu, ale nikt nie odpowiada. Prośba o pomoc.
@zdunio7 ten temat został już wyjaśniony przez @gdvorek, a jego odpowiedź znajdziesz w tym wątku.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam. Kupiłam rowerek z kuponem allegro Pay. Opłaciłam kwotę za rowerek coś około 50 zł. Możecie mi wyjaśnić dlaczego widnieje mi rata spłaty 113 zł właśnie za ten zakup jeśli wykorzystałam kupon ?
Cześć, @justynajanicka81. Na podesłanym zrzucie ekranu widnieje Twój harmonogram spłat; rowerek + 1 inny przedmiot. Przy tej transakcji kupiłaś również roczny pakiet Allegro Smart środkami z Allegro Pay.