Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Kika razy kupowałem przez Allegro Pay, wszystkie spłaty spłacone, środki na zakupy 4200. Ikona Allegro Pay na stronie głównej jest, lecz podczas zamówienia nie mam możliwości wyboru Allegro Pay.
Pozdrawiam
Witam ja rowniez mam ten sam problem ponad 4 godziny od zgloszenia zero odzewu. Zglaszalam przez formularz przez messenger.
Prosimy o cierpliwość 🙂
Nie mogę zapłacić przez allegro Pay, a limit mam dostępny, przy aukcji widnieje opcja allegro Pay.
Witam, w dniu dzisiejszym dokonałam wpłaty za zakupy z Allegro Pay poprzez Blik. Pieniądze zostały pobrane z mojego konta bankowego natomiast na koncie Allegra oraz w aplikacji nie odnotowano mojej wpłaty
Nie mogę spłacić allegro Pay które przypada na dzisiaj. Mam informacje o błędzie
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Wyswietla mi sie na panelu moj limit w Allegro pay a nie mogę zapłacic za zakupy nie mam takiej opcji w ppdsumowaniu. Jak chce wyświetlić panel Allegro pay to wyskakuje mi okno ze sa jakies problemy i kaze mi spróbować ponownie i trwa to juz od samego początku jak tylko mam ta usługę. Prosze o wjasnienie przyczyny problemu
@rafalbialek1 Dział techniczny pracuje nad rozwiązaniem tego problemu. Proszę o chwilę cierpliwości.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
witam, wchodząc w Allegro pay przez aplikacje bądź przez przeglądarkę nic się nie wyświetla. Nie mogę zobaczyc ani spłacić zakupów. Jest jakaś awaria?
@Client:43304616 Tak, zespół techniczny już pracuje nad rozwiązaniem tego problemu
ALLEGRO PAY NIE DZIAŁA JAK SPŁACIĆ
Dzisiaj dużo wpisów o kłopotach przy Allegro Pay. Należy jak się da bezpośrednio, mogą naliczyć odsetki.
Allegro Pay się zawiesiło po zapłaceniu i kupieniu po 10min nowych towarów ani nie ma zaksięgowania wpłaty przez blik ani że zakupy zostały zapłacone a robiłem je jakąś godzinę temu. Proszę o szybkie rozwiązanie sprawy bo pieniądze z banku się zaksiegowały
Jeżeli nie dotrą do Allegro Pay to wrócą na twoje konto.Dzisiaj dużo wpisów o kłopotach przy Allegro Pay.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Kupiłam pŕzedmioty poprzez Allegro Pay, płatność ciągle w toku od godziny, więc anulowałam zakup. Czy mimo to ściganie mi środki z Allegro Pay ?
@sitko7 Anulowałam Twoją płatność. W tym momencie mamy problemy z płatnością za pomocą Allegro Pay. Spróbuj opłacić swoje zamówienie później.
Dziękuję bardzo 🙂
Poproszę o to samo, kupię gdzie indziej.
@Gustaff_ Oczywiście. Anuluj jeszcze swoje zamówienie w tej zakładce https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione