Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Klikając zapłać blik w miejscu wpisania kodu aplikacja mi się zawiesza i nie mogę nic zrobić inne formy płatności działają pomożecie ?
Czy Wy w końcu naprawicie tę usterkę czy nadal nie będziecie nic robić w tym kierunku i będziecie tylko pytać czy zaktualizowaliśmy aplikację? Od ponad tygodnia „pracujecie” nad poprawką. BRAWO!!!
Jestem już na ostatnim etapie zakupu przedmiotu. Przychodzi sms z kodem i nie mam go jak wpisać, panel gdzie się wpisuje kod nie reaguje. Nie da się tez wkleić kodu do linijki i potwierdzić mój zakup.
Czy to jest ogólnopolski problem czy tylko Ja tak mam?
Pozdrawiam
Cześć, @Cezarek113. To globalny problem, przepraszam za utrudnienia. Już pracujemy nad wdrożeniem poprawki, która zniweluje ten błąd.
NADAL nie działa płacenie BLIK.
😵💫😵💫😵💫😵💫😵💫😵💫
U mnie to samo
@basia-april przykro mi, ale nie. Prace nad rozwiązaniem wciąż trwają.
Mam problem z dokonywaniem płatności podczas zakupów przez telefon. Dodaje towar do koszyka, wybieram metodę płatności np. blik, przelew ale także inne i w chwili wpisywania danych aplikacja allegro się zacina. Próbowałem różnych banków i wciąż to samo. Odinstalowałem i zainstalowałem aplikację i dalej to samo. Korzystam z iPhone 16 pro iOS aktualny. Jeśli dokonuję zakupów przez komputer lub tablet to problem nie występuje. Proszę o możliwe rozwiązania
@Przemek152 problem jest nam znany, pracujemy już nad wprowadzeniem poprawki.
Po dzisiejszej aktualizacji aplikacji (12.11.25r) nadal nie działa płatność BLIK.
Gorzej, dziś żadne płatności na allegro loklanie nie działają. Obecnie. Dramat.
Cześć @kamis2538, czy problem z BLIK dalej objawia się w ten sam sposób?
@Mariusz_Paliwoda, problem z płatnościami występuje w aplikacji mobilnej, czy też na wersji przeglądarkowej?
Tak, w ten sam sposób i tylko w aplikacji na IOS 26.1
Dziękuje za informację @kamis2538, pracujemy nad jak najszybszym naprawieniem problemu. Najmocniej przepraszamy za niedogodności.
Przed aktualizacją aplikacji bez problemu można było płacić blikiem a po aktualizacji przy próbie wpisania bliku aplikacja się blokuje.
Nadal nie działa naios
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
żadnych zmian, NADAL NIE DZIAŁA 🥴
@Anazar W tym tygodniu pojawi się aktualizacja aplikacji zawierająca poprawkę, która rozwiązuje problem z płatnością blik. Proszę was o jeszcze chwilę cierpliwości.
Brak dostępnej aktualizacji w appstore
IOS 26.2 brak możliwości wpisania kodu blik jak również skorzystania z innej metody płatności. Aplikacja allegro się zawiesza