Autoryzacja nie powiodła się. 
 Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak zrealizować spłatę?
@iDancepl jak masz takie dobre rady, to może nie spłacaj swojego kredytu😁 i niech się inni martwią😉
@InesMinkiewicz Allegro jest tylko pośrednikiem, to tak jak by kolega załatwił Ci kredyt, a potem powie : " ale to nie mi musisz spłacać odsetki, z bankiem się dogadaj"
Ponad godzinę temu opłaciłem zakup blikiem i do tej pory mam informację że płatność jest w toku. Ja rozumiem że są problemy ale bez jaj. Aha kasa z konta zniknęła.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Od dłuższego czasu moje transakcje z dzisiaj mają status "Płatność w toku" mimo, ze z konta pobrało pieniądze za towar a bank wysłał mi potwierdzenie przelewu pieniędzy na konto allegro. Ktoś ma podobnie?? Już tak z 1,5h mi wisi i wisi.
Mam podobnie. Spłacałem Allegro Pay. Pieniądze z banku pobrało a na Allegro Pay dalej wszystko wisi tak jakbym nic nie zapłacił.
Od 30 minut mam to samo
Mam to samo od niemal 2h.
Od 3 godzin tak mam.
Media donoszą o awarii Blika. Podobno zewnętrzny atak DDos. Zapewne towarzysze radzieccy ze wschodu.
Ja chciałem opalić blikiem za meble, wyświetlił się że blik niedostępny, cosfnelem się żeby dodać jeszcze jedna rzecz, blik dostępny. No to szybko na aplikację bankowa. Pobrało mi z konta, wszystko na aplikacji pinem zatwierdziłem i co? Na Allegro płatność oczekuje na zatwierdzenie. A w banku też mi nie zaksięgowało płatności blik, a autentycznie pobrało kasę. Co się dzieje kur...
Ja też właśnie się zastanawiam czy płacić drugi raz, czy czekać... Pieniądze z konta pobrało, ale Allegro nie zarejestrowało płatności. Co planujesz?
Podobny atak miał miejsce 1 listopada. Ja sugeruje czekać, ewentualnie rano składać reklamacje w banku i na allegro.
Nie wiem czekam, patrzyłem w historii na Banku, nie mam nic zaksięgowane. Próbowałem na infolinię zadzwonić cały czas oczeukje na konsultanta. Pewnie tyle ludzi dzwoni. Napisałem też do sprzedającego. Ale już są pewnie poza godzinami pracy. Bo to sklep meblowy. A mi z konta poszło 1600zł 😑 Do Allegro też napisałem.Nie ma takiej opcji żeby te pieniądze się rozpłynęły. Wyjaśni się pewnie jutro.
Ja też nie boje się o pieniądze... natomiast są one zablokowane a reklamacje mogą trwać tydzień albo dłużej... więc mam nadzieję, że uda się to naprawić. Zwłaszcza, że mam potwierdzenie księgowania płatności. No ale problem jest... czy płacić znowu za towar czy anulować, czy anulowanie zwróci mi pieniądze czy będę czekał X czasu... heh
Co się dzieje? Nie można dokończyć płatności Blik a pieniądze pobrane z konta
Media donoszą o awarii Blik.
Np:
Awaria BLIKA. Masowe problemy z płatnościami w całej Polsce - Wiadomości Radio ZET
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Proszę o pomoc.
Dokonalem zakupu. Zabrało pieniądze poprzez BLIK, płatność nie 'odhaczyla' się na Allegro, więc anulowałem zakup.
Jednak pieniądze zabrało, a zakup nie opłacony.
Proszę o pomoc.
O pieniądze nie masz się co martwić, jeśli nie dojdzie do transakcji to kwota zostanie ci zwrócona na konto, może to zająć kilka dni ale zwykle zaraz po rozwiązaniu problemu jest zwrot.
Mam potwierdzenie opłaty BLICKIEM za zakupiony towar a na stronie w dalszym ciągu widnieje monit wzywa do zapłaty Proszę o wyjaśnienie tej sprawy
0954456766
Jest jakaś awaria Blika. Media donoszą o ataku DDos na system.