Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak się popsuła to składaj reklamację .
@Triceps218 jeśli uważasz, że problem nie został jeszcze rozwiązany, możesz ponownie otworzyć dyskusję.
Niemożna ponownie otworzyć dyskusji. A ja zostaje bez pomocy allegro tym samym bez możliwości skorzystania z gwarancji.
Gwarancji udziela gwarant a w większości jest to producent, sprzedający udziela rękojmi na 2lata, a Allegro pomocy więc napisz z czego chcesz skorzystać. Otwierasz dyskusję to przeczytaj zasady, należy dyskusję odznaczyć po 14dnaich jako nierozwiązaną, a po 30m dniach jak nie odznaczysz zamyka się automatycznie. Możesz otworzyć, napisz tu: https://allegro.pl/pomoc/kontakt
Sprzedawcy zazwyczaj korzystają z gwarancji udzielonej do tego produktu przez producenta. Bo inaczej czemu bardzo często słyszymy iż czekają na decyzję producenta. Taką informację też dostajemy po zakupie 2 lata gwarancji z tytułu rękojmi . Ważne jest to iż od kilku dni. Piszę do allegro i dotej pory nie uzyskałam żadnej pomocy. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @Client:110944380 @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Triceps218 poprosiłam o ponowne otworzenie dyskusji, abyś mógł wyjaśnić sprawę.
Dziękuję bardzo
2lata gwarancji z tytułu rękojmi, coś nowego ?