Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przed chwilą po wpisaniu jakiekolwiek frazy zauważyłem, że wyszukiwanie działa jedynie dla produktów a nie ofert. Nie mam opcji rozłączenia produktu.
Czy to jakiaś zmiana czy błąd ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@renata86aa Zależy. W opinii Allegro, to słuszna zmiana, wspaniała decyzja biznesowa i ma Ci być z tym dobrze. W opinii użytkowników to błąd. ¯\_ (ツ)_/¯
Taki skrypcik. Zobaczymy jak długo podziała:
https://greasyfork.org/en/scripts/503580-allegro-roz%C5%82%C4%85cz-oferty/code
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Czy któryś z prześwietnych moderatorów którzy nie potrafią zrobić nic więcej poza kopiuj i wklej, jest mi w stanie wytłumaczyć (tylko własnymi słowami - robi mi się niedobrze na widok kolejnej wklejonej formułki) co tym baranom z allegro przeszkadzał przycisk rozłącz oferty? Żądam odpowiedzi teraz, już, natychmiast...
Swoją drogą pisałem już ten komentarz ale dziwnym trafem zniknął...
U mnie skrypcik nie działa niestety
Spróbuj tego. https://pastebin.com/MjS2Duid
Działa, właśnie wgrałem skrypt istalując wcześniej rozszerzenie tampermonkey w firefoxie. Pięknie dopisuje &description=1 do linków z domeny allegro. Dziękuję.
A jak to niby ma zainstalować? - baba jestem 😁
Jak to niby mam zainstalować na googlaczach? To jest plik tekstowy?
W Firefoksie działa. Przez Tampermonkey trzeba go zainstalować.
jedyne co mozecie zrobic, to to, co zrobilem ja. PRZESTANCIE wykupowac smarta i robic zakupy. Jedyne co do nich przemawia to kasa
ja również przeniosłem większość zakupów na inne platformy. Pomyślcie, że za każdym zakupem dajecie im zarobić a oni dla nas nic w zamian!
nie chcą nas słuchać to my nie dajmy im zarabiać. Stali się monopolistą i mają nas w ...
Serce się raduje na taki widok 🙂
@frulik ....i bardzo im dobrze !!!!!!!
Właśnie zaliczyli 3-miesięcznego doła.
Jak zejdzie jeszcze poniżej 30,75 zł to będzie 6-miesięczny dół.
Może jak dobrze spadnie to otrzeźwieją......
i dzie w dół... totalna masara, oby wycofali się z tych zmian bo nie wróży to nic dobrego
No już na szczęście nie do końca monopolistą, ponieważ poszli w stronę innych marketplace`ów i od 1 X praktycznie niczym się nie wyróżniają. Konkrencja zwłaszcza na A i T jest w tym momencie nawet lepsza jak dla mnie.
dodatkowo konkurencja na A mimo, że wyszukiwanie też jest kiepskie (ale teraz to już bez różnicy) to przynajmniej w ich odpowiedniku smarta ma sporo dodatkowych usług jak tv
Na tych moderatorów to możesz jeszcze długo czekać - i w dodatku chciałbyś, żeby używali ludzkiego języka! o nie, tak nie można - to się nie zgadza z polityką firmy: wszystko w Allegro ma opierać się na standaryzacji i formułkach - od zdjęć produktów, poprzez opisy a skończywszy na odpowiedziach obsługi i tak zwanych moderatorów - wszystko! Przycisk rozłączający oferty też dlatego zniknął - żeby było wszystko pogrupowane, zestandaryzowane, uszeregowane jak na paradzie wojskowej. Żadnych indywidualnych różnic!
Swoją drogą: co robi normalna firma wprowadzając gruntowne zmiany, które wywołują zaniepokojenie, frustrację i generalne wkurzenie swoich klientów? - zwiększa komunikację: stara się ludzi uspokoić, odpowiadać na ich zarzuty, ogólnie: na kanałach komunikacyjnych udziela się w większym zakresie. Co robi Allegro? - komunikacyjny przepływ zmniejsza, po prostu: do zera. "Możecie sobie gadać, my to mamy w czarnej dziurze!".
Ale! - WSZYSTKICH NOWO-PRZYBYŁYCH NA TYM WĄTKU ZACHĘCAM DO WYSTAWIENIA OCENY APLIKACJI ALLEGRO NA GOOGLE PLAY - zgodnej z Waszą oceną wprowadzonych zmian. Bo to mogą odczuć w dużo większym stopniu niż nasze opnie w tym miejscu.
I tak zrobiłem na Google Play aplikacja dostała 1 gwiazdkę, nawet podziękowali mi za opinię.
Wystarczyło by zostawić użytkownikom wybór , to ten przycisk który zniknął z powodu bo tak chciał pan szef i byłoby po temacie. Allegro jednakże woli komunistyczne podejście do sprawy i ludzi nie słuchać.